OMNIA csm husi tenis

Hușenii au obligația de a lăsa personalul EON să-și execute lucrările de reabilitare, în caz contrar riscă o amendă de câteva mii de lei. Vezi legea!

ianuarie 26th, 2016 | de Husi pe surse
Hușenii au obligația de a lăsa personalul EON să-și execute lucrările de reabilitare, în caz contrar riscă o amendă de câteva mii de lei. Vezi legea!
Local

Reprezentantii E-ON Distributie Romania solicita sa li se permita accesul in vederea taierii vegetatiei crescute in zona de protectie şi siguranta a retelelor electrice de joasa tensiune. Huşenii care se opun risca amenzi de cateva mii de lei.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

 

In urma analizelor efectuate de EON Distributie Romania s-a constatat ca un numar mare de intreruperi in alimentarea cu energie electrica a consumatorilor este datorat vegetatie crescute in zona de protectie si de siguranta a retelelor electrice de distributie de joasa tensiune.

Interventiile personalului EON pentru remedierea defectelor si restabilirea alimentarii cu energie electrica sunt ingreunate atat de prezenta vegetatiei pe retelele electrice cat si atitudinea proprietarilor care se opun lucrarilor de toaletare.

Un alt pericol major este acela al producerii de accidente prin electrocutarea persoanelor si animalelor in cauza ruperii conductoarelor datorita vegetatiei sau riscul copiilor care se urca in pomii aflati in zona de protectie si siguranta liniilor electrice.

Intreaga responsabilitate privind producerea unor astfel de evenimente este a persoanelor/proprietarilor care impedica realizarea lucrarilor la liniile electrice.

Avand in vedere riscurile prezentate, EON Distributie Romania a inceput un program de toaletare si taiere a vegetatiei crescute in toate localitatile din judet.

Proprietari au obligatia de a-i lasa pe acestia sa-si execute lucrarile, in caz contrar risca o amenda de la 1.000 lei pana la 2.000 lei. Persoanele juridice riscand o amenda de pana la 40.000 lei

 

Vezi Legea energiei electrice si a gazelor naturale !

 

 

Comments

comments