OMNIA csm husi tenis

Hușenii sunt invitați miercuri la spectacolul „Mai cantă o dată, Sam!”, o comedie de Woody Allen

martie 14th, 2016 | de H PS
Hușenii sunt invitați miercuri la spectacolul „Mai cantă o dată, Sam!”, o comedie de Woody Allen
Cultural

Miercuri, 16 martie, de la ora 18.30 publicul husean este invitat in sala Teatrului „Victor Ion Popa” Bârlad, pentru a se bucura de una dintre cele mai iubite şi de succes comedii americane din ultimii 50 de ani.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Pe scenă vor urca actori apreciaţi de public: Valentin Terente, Marcel Turcoianu, Mihaela Trofimov/Narcisa Novac, Cătălina Nedelea, Costică Burlacu, Wanessa Radu, Emilia Mocanu, Flori Popa şi Cornel Cristei. Regia este semnată de Bogdan Drăgulescu, iar scenografia, de Daniela Drăgulescu. Preţul unui bilet este de 24 de lei.

Un critic de film, foarte manierat, este părăsit de soţie şi suferă nu doar de depresie, ci şi de o adevărată furtună în ego-ul rănit. Fiind încurajat de doi prieteni, soţ şi soţie, el începe să se întâlnească, din nou, cu femei. Deşi îşi extrage curajul şi comportamentul faţă de acestea din filme, avându-l ca model pe Humphrey Bogart, rezultatele nu sunt tocmai satisfăcătoare… Farmecul constă în faptul că întreg spectacolul ne duce cu gândul la acel aer rarisim din Casablanca…”, ne-a declarat Teodora Spînu, secretarul literar al instituţiei teatrale bârlădene.

Tot in aceasta saptaman, publicul husean este invitat la inca doua spectacole :

Joi, 17 martie, de la ora 18,30, spectacolul „Comedie pe întuneric”, de Peter Shaffer. Regia: Crista Bilciu, scenografia: Sandu Maftei.

Sâmbătă, 19 martie, de la ora 18,30, spectacolul „Idolul și Ion Anapoda”, de G. M. Zamfirescu. Regia: Dorin Mihăilescu, scenografia: Sandu Maftei.

Comments

comments