OMNIA csm husi tenis

Iata cine se lupta pentru posturile de directori/ director adjunct in municipiul Husi

iulie 11th, 2017 | de Huși pe Surse
Iata cine se lupta pentru posturile de directori/ director adjunct in municipiul Husi
Local

Rezultatul verificãrii dosarelor de înscriere depuse de candidatii la concursul pentru ocuparea functiilor vacante de director/director adjunct din unitãtile de învãtãmânt preuniversitar a fost pe  postat pe site-ul institutiei de catre inspectoratul Scolar Judetean Vaslui.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

In unitãtile de învãtãmânt din municipiul Husi  vor sã fie directori: Mihaela Gutu – pentru director la Grãdinita cu Program Prelungit nr. 12,  Alina Gabriela Calancea – pentru director la Grãdinita cu Program Prelungit nr. 10,  si Costel Sãcãleanu – pentru director adjunct al Colegiului National “Cuza Vodã”.

Rolul unui director: Şcoala, asemenea oricărei alte instituţii, trebuie să aibă un conducător, un lider care să i-adecizii şi să acţioneze pe măsura acestora, să apere interesele celor ce sunt sub autoritatea lui şi sămenţină echilibrul şi buna funcţionare a instituţiei care i s-a dat în grijă. În rândurile următoare aşvrea să portretizez mai ales obligaţiile pe care acesta le are de îndeplinit cât şi trăsăturile pe careacest lider şcolar trebuie să le deţină.Deoarece există această nevoie, a unui lider în instituţia şcolară, a fost desemnată o persoanăcare să poată îndeplini toate aceste funcţii, având rolul special de „director”. Persoana directoruluiare numeroase atribuţiuni, reglementate bineînţeles, de precizările M.E.C. Această funcţie, înunităţile de învăţământ preuniversitar, este ocupată prin numire după rezultatele obţinute în urmaconcursului organizat de inspectoratul şcolar. 602796_505583936190225_597984076_n

Comments

comments