OMNIA csm husi tenis

„Imi pasa de orasul meu”- Investitii de peste 2.000.000 lei la Campus Cuza Voda !

februarie 15th, 2020 | de Husi Pe Surse
„Imi pasa de orasul meu”- Investitii de peste 2.000.000 lei la Campus Cuza Voda !
Lifestyle

„Imi pasa de orasul meu”- Investitii de peste 2.000.000 lei la Campus Cuza Voda !

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Investitii de peste 2.000.000 lei la Campus Cuza Voda in cadrul proiectului Lucrari de constructie , asigurare utilitati si dotari Campus Cuza Voda Husi.

Proiectul “Asigurarea unui proces educațional competitiv prin creare  Campus Colegiul Național “Cuza-Vodă” Huşi
este finanţat prin  Programul Operaţional Regional 2007-2013
Axa prioritară 3 – Îmbunătăţirea infrastructurii sociale

Domeniul major de intervenţie 3.4 – Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea și echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă
Durata  proiectului este de 11 luni
Perioada de implementare a proiectului 30.01.2015 – 30.12.2015

Bugetul proiectului
Valoarea totală a cererii de finantare este de 20.412.933,67 lei
Valoarea neeligibilă, inclusiv TVA este de 6.497.004,82 lei
Valoarea eligibilă este de 13.915.928,85  lei
Din valoarea totală a proiectului :
Contribuţia proprie,  este de  6.775.323,40 lei

„Educatia este una dintre cele mai importante unelte ale dezvoltării umane – are un rol esențial în dezvoltarea economico sociala sustenabila pe termenlung ! Destinul fiecarui individ sau a fiecărei societăți depinde de calitatea educației ! La Huși avem învățământ de calitate si am susținut , susțin și voi susține întotdeauna proiecte de dezvoltare în ceea ce privește educația !”- a declarat Ioan Ciupilan – Primarul Municipiului Husi

Amintim: Consilierii localii au avut sub dezbatere un proiect de horărâre ce privea darea în administrarea Colegiului Național ”Cuza Vodă Huși” a obiectivului ”Campus Colegiul Național Cuza Vodă Huși”.
Astfel, s-a aprobat darea în administrare a campusului nou creat urmare a implementării proiectului ”Asigurarea unui proces educațional competitiv prin creare campus Colegiul Național Cuza Vodă Huși”, realizat în cadrul Programului Operațional Regional 2007-2013.
În vederea asigurării funcţionalităţii obiectivului, a fost  necesară achiziţionarea de dotări pentru funcţionare, constând în mobilier şi lenjerie de pat pentru căminul internat, mobilier, ustensile şi dotări funcţionare bucătărie din cadrul cantinei-club, precum şi dotări de echipamente sportive pentru terenurile de sport şi sala de sport. Aceste dotări nu au făcut obiectul contractului de finanţare, dar au fost aprobate pentru asigurarea funcţionalităţii obiectivului, conform obligaţiilor asumate de municipiul Huşi.

Comments

comments