OMNIA csm husi tenis

Impactul antropic asupra schimbărilor climatice în ultimii 100 de ani – concurs de proiecte de mediu organizat la Colegiul Național ”Cuza Vodă”

octombrie 19th, 2018 | de husipesurse
Impactul antropic asupra schimbărilor climatice în ultimii 100 de ani – concurs de proiecte de mediu organizat la Colegiul Național ”Cuza Vodă”
Local

Miercuri, 17 octombrie 2018, în sala de festivități a  a avut loc concursul de proiecte de mediu cu tema: Impactul antropic asupra schimbările climatice în ultimii 100 de ani, activitate la care au participat un număr de 80 de elevi de la clasele de liceu, profilul real, îndrumați de doamnele profesor Atasiei Maricica și Antal Cella. Elevii au prezentat 19 proiecte originale, în care au venit cu măsuri concrete și eficiente de protejare a mediului și de limitare a poluării. S-au acordat premii și mențiuni pentru cele mai complexe lucrări, dar s-a ținut cont și de modul de prezentare și de contribuția personală.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Activitatea a fost dedicată celebrării centenarului liceului și coincide cu un deceniu de activități cu caracter ecologic, sub sigla Programului Mondial ECO ȘCOALA, de responsabilizare și implicare a elevilor pentru un mediu sustenabil.

Juriul a fost constituit din doamna Romașcu Gianina, inspector de biologie, doamna Nistor Mădălina, director la A.P.M. Vaslui, doamna Budianu Mihaela – A.P.M. Vaslui, doamna Sîrbu Ana Maria, profesor de biologie la Colegiul Agricol ”Dimitrie Cantemir” Huși, doamna Nacu Crăița, profesor la Școala Gimnazială ”Mihail Sadoveanu” Huși și doamna Mik Mihaela Evelina, profesor la Clubul Copiilor, Huși.

 

IMG_4445 IMG_4446 IMG_4447

Comments

comments