OMNIA csm husi tenis

“ IN SFARSIT – S-A MODERNIZAT MODERNIZAT SEDIUL ASOCIATIEI DE PENSIONARI HUSI “ – FOTO / DECLARATIE AICI

decembrie 20th, 2018 | de Husi Pe Surse
“ IN SFARSIT – S-A MODERNIZAT MODERNIZAT SEDIUL ASOCIATIEI DE PENSIONARI HUSI “ – FOTO / DECLARATIE AICI
Local

O importanta organizatie la nivel local , Asociatia Pensionarilor a intrat in renovari la inceputul lunii noiembrie si iata ca inainte de Ajunul Craciunului s-a reusit si finalizarea lucrarii.

Trebuie mentionat de altfel aportul financiar al domnului deputat Caciula , care contactat vizavi de acest aspect a declarat :

“ Doresc sa mentionez ca aceasta donatie am facut-o cu inima deschisa catre un segment al populatiei catre care ar trebui sa ne indreptam atentia mult mai mult , dovada fiind si noua lege a pensiilor din Parlament , pe care de altfel eu am si votat-o/sustinut-o ca si parlamentar PSD.

Rolul pensionarilor este foarte important datorita intelepciunii , empatiei si responsabilitatii pe care le capeti odata cu inaintarea in varsta.

Permiteti-mi sa le transmit pe aceasta cale un sincer la multi ani , multa sanatate si Dumnezeu sa va ajute!”

cover-aurel-caciula

 

“Conducerea Asociatiei Pensionarilor din Husi vine cu multumirea catre domnul deputat Aurel Caciula pentru sponsorizarea lucrarilor de reabilitare a locatiei din strada 1 Decembrie nr. 9.

 

Fara ajutorul dumneavoastra nu ne-am fi descurcat!

De-a lungul anilor domnul deputat Aurel Caciula a fost prezent la toate actiunele de sponsorizare in ceea ce priveste reparatiile si actiune benefice pensionarilor. Asociatia Pensionarilor Husi cuprinde peste 2000 de membrii. Va multumim!”

Presedinte Petrea Florea

received_1036250763220475

„Urez un sincer lamulti ani si sarbatori fericite tuturor pensionarilor” – a declarat vicepresedintele asociatiei pensionarilor Lazar Elena

 

thumbnail (1)

DSC_0054 DSC_0039 DSC_0026DSC_0050

 

Comments

comments