OMNIA csm husi tenis

Încă un permis de conducere fals depistat în P.T.F. Albiţa

decembrie 10th, 2015 | de Husi pe surse
Încă un permis de conducere fals depistat în P.T.F. Albiţa
Local

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

În ziua de 9 decembrie a.c., în jurul orei 21.00, în P.T.F. Albiţa, judeţul Vaslui, s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, conducând un microbuz marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în Franţa, Viorel S., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 38 de ani.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la controlul de frontieră, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind fals total.
Cu privire la cele constatate, Viorel S. a declarat că este posesor de permis de conducere francez, valabil pentru categoriile A, B, C, D, E şi că la începutul lunii decembrie 2015 a depus documentele pentru preschimbarea acestuia, la autorităţile competente. Deoarece avea nevoie de permis de conducere, a apelat la o persoană din Chişinău care i-a procurat documentul prezentat la control, contra sumei de 700 lei moldoveneşti. Persoana a mai declarat că nu are nu are cunoştinţă despre faptul că permisul de conducere prezentat la control este fals.
În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals.

Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui: Inspector principal de poliţie MIRICĂ IRINA

>>În data de 8 decembrie poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat o tânără care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals<<

Fiți la curent cu știrile din Huși folosind butonul follow pe Facebook !!!

 

Comments

comments