OMNIA csm husi tenis

Inchisoare pentru un cunoscut instructor auto husean-a condus beat

iulie 8th, 2017 | de Huși pe Surse
Inchisoare pentru un cunoscut instructor auto husean-a condus beat
Local

Unul dintre cei mai buni instructori auto din Husi a fost condamnat  la un an si sase luni de închisoare pentru ca a facut tocmai ceea ce si-a învãtat elevii, de-a lungul timpului, sã nu facã.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Instuctorul auto Victor Adam a condus beat incercand sa insele vigilenta oamenilor legii. Acesta si-a primit pedeapsa: un an si sase luni de în1chisoare, pentru sãvârsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului.

Pentru cã si-a recunoscut faptele si a fost cooperant, instanta a dispus amânarea aplicãrii pedepsei.

 Rolul instructorului auto: La promovarea unui examen auto, un rol foarte important este jucat de instructor. Profesionalismul acestuia este in stransa legatura cu rata de promovabilitate a elevilor sai. Pregatirea unui elev trebuie sa se faca in aceeasi masura atat din punct de vedere teoretic cat si practic. Numai combinand aceste doua metode de pregatire si acordand aceeasi importanta ambelor se poate promova cu adevarat un examen de obtinere a permisului de conducere cu brio.
Atunci cand vine vorba de pregatirea teoretica, un instructor competent trebuie sa faca elevul sa inteleaga legislatia in vigoare referitoare la circulatia pe drumurile publice. Acest lucru se realizeaza prin cursuri de legislatie si completarea de chestionare auto.

Comments

comments