OMNIA csm husi tenis

INTERVIU : Un husean intre finalisti la cea mai importanta competitie de DJ din lume – Burn Residency Ibiza

septembrie 3rd, 2015 | de Husi Pe Surse
INTERVIU : Un husean intre finalisti la cea mai importanta competitie de DJ din lume – Burn Residency Ibiza
Local

11942395_1038520139499765_652802872_o11911029_1038519842833128_1723869504_n11939879_1038520062833106_2028449109_o

 

Bucureşti, 03.02.2015 – Pentru al patrulea an consecutiv, burn Residency, cea mai aprinsă competiție de DJ la nivel mondial, își deschide porțile pentru concurenții talentați și le oferă șansa unică în viață de a-și începe o carieră de top în industria muzicală. Anul trecut, BOg (Bogdan Tănase) a câștigat o rezidență de trei luni in Ibiza, capitala muzicii electronice, unde a mixat alături de nume grele din industrie – Carl Cox, Pete Tong, John Digweed și a participat la nenumărate probe și seminarii.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Pentru prima oara in istoria concursului Romania a avut doi reprezentati in cea mai importanta competitie de DJ din lume Burn Residency, printre care si huseanul Ciobotaru Ionut alias Kurtiss Kromm.

Mai jos va prezentam un scurt interviu despre cel care a resit sa ajung intre finalisti si planurile de viitor ale acestuia:

HusiPeSurse: Cateva cuvinte despre inceputuri si motivatie

Kurtiss Kromm: Am inceput destul de devreme, de la varsta de 15 ani impreuna cu un prieten: Dj Salas care mi-a fost deasemenea si mentor,  o serie de petreceri private in fostul bar Fantezia.  Evident la aceea vreme experienta mea era 0 insa fiind pasionat de muzica electronica in general mi-am canalizat toate eforturile in a invata cat mai multe atat tehnic pe parte de djing cat si a-mi forma o cultura muzicala vasta.

HusiPeSurse: De la petreceri private in Husi la Burn Residency in Ibiza , o distanta cam mare

Kurtiss Kromm: A fost un pas foarte mare ca a durat 11 ani, perioada in care am dedicat foarte mult timp acestei pasiuni. Poate foarte multi ar fi renuntat dar mereu am incercat sa ies la lumina. Am avut perioade in care am mixat in Bucuresti in diverse cluburi mici cat si in cadrul unor petreceri restranse insa datoria faptului ca mereu am incercat sa am cea mai buna prestatie indiferent de locatie sau public muzica mea a ajuns la oamenii potriviti care au vazut un potential si care mi-au acordat toata sustinerea in cadrul acestui concurs.

HusiPeSurse: Care au fost etapele concursului?

Kurtiss Kromm: Concursul s-a bazat pe inscrieri libere la nivel global. Practic trebuia sa inregistrezi un mix de 15 minute in care sa-ti prezinti identitatea muzicala. Doar din Romania s-au inscris cateva mii de concurenti iar in Ibiza au ajuns doar 18 dj din toate colturile lumii: USA, Africa, Mexic, etc. In urma probelor din bootcamp am ajuns in ultimii 6 finalisti.

HusiPeSurse: Presupunem ca in urma acestui concurs ai deja planuri de viitor sau proiecte pe care urmeaza sa le dezvolti

Kurtiss Kromm: Clar. Cel mai mare avantaj e posibilitatea de a face networking in cadrul acestui concurs. Am avut contact cu unii dintre cei mai relevanti dji din lume si cu oamenii puternici din industrie. Cea mai mare realizare este castigarea probei de productie in urma careia voi lansa un remix la una din cele mai mari case de discuri de profil din Anglia, Circus Records. Momentan ma concentrez pe acest aspect unde impreuna cu prieten am deschis cu un studio de inregistrari in Husi in care urmeaza sa produc mai multe piese care vor fi trimise la diferite case de discuri internationale.

HusiPeSurse: Care este urmatorul eveniment in care vei mixa?

Kurtiss Kromm: Concursul in sine mi-a deschis mai multe oportunitati. Imediat dupa ce am revenit in Romania am fost contactat de una dintre cele mai mari agentii de booking din Bucuresti: Anonymous si in prezent am mai multe gig-uri in diverse locatii. Voi mixa pe aceeasi scena in Cadrul festivalului Filmul de Piatra impreuna cu Partizan, Robin and The Backstabbers, si multi alti artisti romani, dupa care va urma o petrecere sub egida DeepHouseBucharest la Barka in Bucuresti iar evenimentul care-l astept cu cel mai mult entuziasm e Plum Festival din Bucuresti un voi mixa alaturi de trupe internationale de muzica electronica ca si dji international ca:  DJFresh si Breach,Digitalism si Henrik Schwarz , Miss KittinPhaelehPillowtalkJasperJamesLaura JonesWozGolanSilent StrikeKhidjaNopameAda KalehThe Model siFouchat.

HusiPeSurse:Avand in vedere performantele in domeniu credem ca poti considerat un model drept de urmat. Ai un mesaj de transmit pentru tinerii din Husi?

Kurtiss Kromm: Da. E foarte importanta sa-ti gasesti pasiunea cat mai devreme. Odata ce-ai gasit-o munca depusa in sensul asta nu mai e un efort, e doar o cale prin care ai satisfactii ce nu pot fi masurate iar Husi-ul in sine e o comunitate deschisa in care te poti dezvolta atat artistic cat si personal asa ca trebuie sa va folostiti de toate avantajele care le ofera acest oras.

Comments

comments