OMNIA csm husi tenis

Întrebarea zilei :”Ce cărți mai citesc elevii hușeni ?”cu Sabina Zaharia

martie 25th, 2016 | de H PS
Întrebarea zilei :”Ce cărți mai citesc elevii hușeni ?”cu Sabina Zaharia
Educatie

Dacă vrei să te apuci să citești ceva nou și nu știi ce, ai nevoie de putină inspirație. Seria Întrebarea zilei :”Ce cărți mai citesc elevii hușeni ? „, ofera un numar de articole zilnice unde vor fi prezentate preferințele în materie de lectură ale elevilor hușeni.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Astăzi vom sta de vorbă cu Sabina Zaharia, eleva clasei a-X-a Matematica Informatica a Colegiului Național”Cuza Vodă” și vom afla ce preferințe are ea în materie de lectură.

Husipesurse : Ce carte citești acum ?

Sabina Zaharia : Acum citesc „Îngeri și demoni” – Dan Brown. Este o carte care descrie o străveche organizație – Illuminati. Acest lucru m-a făcut curioasă așa că m-am pus pe citit.

HPS : De ce citești ?

SZ : Citesc pentru că în momentele mele libere tind să îmi încarc mintea cu tot felul de gânduri inutile, iar cititul mă ajută să le alung. Mă relaxează, mă liniștește, îmi distrage atenția de la tot ce mă deranjează.

HPS : Care a fost ultima carte citita de tine ?

SZ : Ultima carte pe care am citit-o a fost Crima din Orient Express – Agatha Christie. Inițial am citit-o împinsă de faptul că trebuia să povestesc ceva în ora de română la momentul de lectură, însă s-a dovedit a fi o lectură extrem de plăcută.

HPS : Ce carte crezi că ar trebui să citească orice elev ?

SZ : Cred că orice elev ar trebui să citească cărțile pentru școală: Ion, Enigma Otiliei, Moromeții etc. Unele sunt destul de plăcute, plus că avem și nevoie de ele.

HPS : Dacă ar fi să scrii o carte, despre ce ar fi ?

SZ : Dacă ar fi să scriu o carte, aș scrie despre prieteni și despre modul în care ei îți demonstrează că sunt adevărați sau trecători, dar încă nu am adunat tot materialul necesar.

Comments

comments