OMNIA

Investitii de aproape 10.000.000 de lei pentru modernizarea strazilor din Husi – vezi aici care sunt strazile

august 4th, 2017 | de Husi Pe Surse
Investitii de aproape 10.000.000 de lei pentru modernizarea strazilor din Husi – vezi aici care sunt strazile
Local

Consiliul Local al Municipiului Husi, judetul Vaslui, a aprobat Studiul de Fezabilitate pentru investitia de lucrari „Modernizare strazi in municipiul Husi”.

Avand in vedere faptul ca Primaria Municipiului Husi doreste reabilitarea  strazilor: Sara, Cotroceni, Episcopiei,, Alecu Ghitescu, Salcamului, Saca si Gheorghe Balan, s-a procedat la intocmirea unui Studiul de Fezabilitate pentru modernizarea strazilor de mai sus amintite.

Strazile Sara, Cotroceni, Episcopiei,, Alecu Ghitescu, Salcamului sunt amplasate in cartierul Corni, strada Saca este situata in zona garii, iar strada Gheorghe Balan face legatura dintre strazile Dobrina si Sara.

Lucrarile de modernizare au urmatoarele prevederi tehnice constructive:

 1. Structura rutiera
  -balast 25 cm;
  -piatra sparta 12 cm;
  -BADPC (binderul – primul strat de beton asfaltic) 6 cm;
  -BAPC16 (stratul de uzura) 3 cm;
 2. Trotuare
  -balast 15 cm;
  -beton ciment C16/20 5 cm;
  -BA8 (strat asfaltic de uzura) 3 cmStrazile laterale, aferente strazilor proiectate, vor fi amenajate cu sistem rutier si asfaltate pe o lungime de aproximativ  15 m  de la intersectia cu strazile proiectate.
  In cadrul acestei investitii este prevazut  a se realiza un podet din beton tip D5, L=6,40 m, amplasata pe strada Alecu Ghitescu.
  Studiul  de Fezabilitate a fost intocmit de catre S.C. JULY  EXPERT CONSULTING S.R.L.
  Documentatia tehnico-economica pentru investitia de lucrari „Modernizare strazi in municipiul Husi”, a fost aprobata prin HCL nr. 31/26.01.2017, cu o valoare totala de 9.846.593 lei cu TVA inclus.

Comments

comments