OMNIA

Investitii de aproape 550.000 de lei pentru alimentare cu apa potabila in Husi

august 5th, 2017 | de Husi Pe Surse
Investitii de aproape 550.000 de lei pentru alimentare cu apa potabila in Husi
Local

Consiliul Local al Municipiului Husi, judetul Vaslui, a aprobat Studiul de Fezabilitate pentru investitia de lucrari „Alimentare cu apa potabila zona de locuinte ANL soseaua Husi-Iasi nr. 74-76 in municipiul Husi”.

Pentru asigurarea necesarului de apa potabila pentru locuintele de tip ANL de pe soseaua Husi-Iasi, nr. 74-76, se impune necesitatea realizarii unei retele de distributie  a apei potabile care sa asigure debitul si presiunea necesara consumului casnic pentru locuintele de tip ANL dar si pentru locuintele de pe aceasta strada, avand in vedere faptul ca in ultimii ani au fost construite noi locuinte individuale.

Conducta existenta nu asigura necesarul de apa pentru consumul casnic al locuintelor existente.

Reteauna de apa potabila propusa va asigura atat necesarul atat necesarul de apa pentru consumul menajer cat si apa necesara functionarii hidrantilor de incendiu care au fost propusi.

In vederea realizarii acestei investitii a fost intocmit un Studiul de Fezabilitate de catre S.C COMPANIA EMO S.R.L Vaslui.

Documentatia tehnico-economica pentru investitia de lucrari „Alimentare cu apa potabila zona de locuinte ANL soseaua Husi-Iasi nr. 74-76 in municipiul Husi” a fost aprobata prin HCL  nr. 78/29.03.2017, cu o valoare totala de 548.795,40 de lei cu TVA inclus.

Comments

comments