OMNIA csm husi tenis

Investitii importante la nivelul orasului HUSI ! Vezi declaratia primarului Ciupilan !

septembrie 28th, 2018 | de Husi Pe Surse
Investitii importante la nivelul orasului  HUSI ! Vezi declaratia primarului Ciupilan !
Consiliul Local Husi

DECLARATIE

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

„Ieri , in data de 27.09.2018 ,  s-au finalizat indicatorii tehnico economici in ceea ce priveste proiectul de modernizare pentru fosta cladire a cinema Dacia, in valoare de aproape 2.500.000 milioane euro. Contributia primariei la acest proiect este de 197.000 ron asistenta tehnica , iar in sarcina noastra  vor ramane utilitatile .

Asta ma bucura ca am reusit dupa cativa ani in care toata lumea m-a acuzat ca nu ma intereseaza cultura, ca anul acesta sa avem doua obiective culturale care se finalizeaza. Sper ca pana in primavara sa se finalizeze Casa de cultura si sper sa inceapa in functie de cat mai repede va merge licitatia, si sa inceapa lucrarile la cinematograf. Si tot ca ma acuza lumea pe cultura , pe GAL s-a aprobat si vom face si teatrul de vara la strandul Recea.

 

Dar , nu numai cultura ne-a interesat in momentul de fata, ne-a interesat si infrastructura rutiera, stiti foarte bine ca se afla astazi in derulare 7 strazi pe care au inceput lucrarile, pe o parte din ele s-a inceput de ieri sa se toarne covor asfaltic. este vorba de strazile: SACA, SARA, SALCAMULUI, COTROCENI, GHEORGHE BALAN, EPISCOPIEI , ALEXANDRU GHITESCU .

Se vor intarzia un pic lucrarile pe Cotroceni din cauzaq faptului ca am modificat proiectul de apa  , care sper ca se va finaliza licitatia pe intai , ducandu-se magistrala de apa de pe Sara pe Cotroceni , astfel incat strada Sara sa poata fi finalizata toamna aceasta cu covorul asfaltic.

Tot acum este scos la licitatie un numar de alte strazi , care sper sa se termine licitatia anul acesta , este vorba de cinci strazi din cartierul Dric 3, acolo unde sa speram ca avem si apa odata si vom putea asfalta Victor Ion popa , Tudor Arghezi , Octavian Cotescu , Nicolae Malaxa , Adam Baltanu , Fundatura Dobrina , Deal Cotroceni , Erou Ursan , Dumitru Patras ,  Melchisedec , Anton Iacob , Vasile Croitoru , Barbu Stefanescu Delavrancea ,  Constantin Florescu.

Este vorba de peste 6,4 kilometri de asfalt si dacã totul decurge normal, iar vremea va tine cu noi, sperãm sã le terminãm în primãvarã. Acum se lucreazã pe strãzile din Corni (Sara, Salcâmilor si Saca), care totalizeazã alti sase kilometri de asfalt. Mai urmeazã un tronson important de strãzi pentru care avem semnate contractele de executie, însã ne încurcã lucrãrile de apã si canal. Din câte am înteles, contractul pentru aceste lucrãri se va semna pe 2 octombrie la Consiliul Judetean si, dacã nu mai apare nimic, nu ar trebui sã mai dureze mult ca noi sã putem intra si asfalta. E vorba de strãzile: Cotroceni, Alexandru Ghetescu, Gheorghe Bãlan si Episcopiei. Mai avem patru strãzi pe Dric III de asfaltat, care sunt prinse la finantare, douã prin GAL cu bani europeni si douã prin planul de mobilitate urban. Dupã ce vom termina si cu acestea putem spune cã avem cam toate strãzile asfaltate în Husi, un proiect pe care l-am început acum 10 ani si iatã cã acum se vede finalul” – sursa bzv.ro – youtube

Comments

comments