OMNIA csm husi tenis

UPDATE : Ion Enache , huseanul care a fugit de la locul accidentului , iertat de una dintre victime !

august 7th, 2015 | de Husi Pe Surse
UPDATE : Ion Enache , huseanul care a fugit de la locul accidentului , iertat de una dintre victime !
Local

UPDATE –   Interesant este cã, între timp, încarcerea lui Ion Enache a ajuns sã fie privitã cu compasiune, inclusiv de familia uneia dintre victime. “Nu ne gândim la el, ci ne gândim la faptul cã are 2 copilasi, iar unul dintre ei, mai mic, plânge dupã taicã-sãu. Noi îl iertãm, dar e dificilã problema. Am vorbit cu cealaltã victimã si ea a spus cã ea vrea ca legea sã îsi facã datoria. Noi nu vrem ca nimeni sã stea în închisoare, ne gândim la copii, dar asta a decis legea”, au spus rudele uneia dintre victime. De reamintit cã în urmã cu câteva zile, huseanul Ion Enache a lovit cu masina o fetitã de 12 ani si o femeie de 36 de ani, fugind apoi de la locul faptei. Pentru a-l proteja, sotia sa a venit sã îsi asume ea accidentul, însã probele strânse de politisti au arãtat cum au stat, de fapt, lucrurile.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

PRECEDENT PERICULOS… Cazul politistului de frontierã, Andrei Andrunache, care a zdrobit un copil pe trotuar, pãrãsind, fãrã remuscare, locul accidentului, pentru ca, imediat, sã vinã la fata locului sotia acestuia, asumându-si, în fals, toatã tragedia, a servit drept model si pentru alti huseni, ajunsi într-o situatie trasã parcã la indigo! În seara de 28 iulie, pe strada “Cãlãrasi”, din municipiul Husi, o femeie si un copil de 12 ani au fost loviti de o masinã, condusã, conform martorilor oculari, de un bãrbat bãut, Ion Enache, din relatãrile acestora, care a dispãrut îndatã de la locul faptei. În timp ce Ambulanta a dus victimele la spital, în zonã si-a fãcut aparitia masina care a izbit victimele, dar la al cãrei volan era… o doamnã! Femeia, sotia lui Enache, a pretins, inclusiv în fata politistilor, cã ea ar fi comis accidentul. Oamenii legii nu au fost asa usor de convins. I-au luat în seamã declaratia femeii, dar au întreprins cercetãri amãnuntite în acest caz. Dacã fetita de 12 ani a scãpat doar cu rãni usoare, femeia de 36 de ani a fost grav lovitã, la nivelul capului, în urma impactului rãmânând aproape fãrã danturã.

MÃSURI…Desi a crezut cã îi poate pãcãli usor pe politistii huseni, producând, în seara de 28 iulie, un accident cu douã victime, dar fugind de la locul faptei, pentru a-si trimite, mai apoi, sotia sã îsi asume totul, iatã cã lucrurile nu au stat deloc asa! Huseanul Ion Enache a fost, ieri, retinut si apoi, în baza probelor consistente prezentate de politisti si de procurorul de caz, instanta a emis pe numele sãu un mandat de 30 de zile, de arest preventiv.

Evenimentul s-a petrecut în seara zilei de 28 iulie si, asa cum a fost relatat inclusiv de martorii oculari, a pãrut tras la indigo dupã cazul politistului de frontierã Andrei Andrunache, pentru care, la fel, în februarie, dupã ce a produs un grav accident de circulatie, a venit sotia ca sã îsi asume totul, în fals. “Cel mai probabil, Ion Enache a fost bãut la volan, asa cum spun si cei care l-am vãzut în acea searã. Pentru a nu-si mai complica situatia, a fugit acasã si a trimis sotia sã spunã cã ea a fãcut accidentul. Numai cã politistii prezenti imediat la fata locului au fost fermi si nu au fost deloc dusi în eroare de povestea lor”, au spus cei implicati în caz.

Sursa vremeanoua.ro

Comments

comments