OMNIA csm husi tenis

Ion Gentimir , noul primar al comunei Tătărani !

octombrie 1st, 2020 | de Husi Pe Surse
Ion Gentimir  , noul primar al comunei Tătărani !
Local

În urma alegerilor din 27 septembrie , locuitorii comunei Tatarani și-au ales primarul după o lupta apriga intre candidați , Ion Gentimir fiind declarat câștigătorul . Cu aceasta ocazie , echipa HUSIPESURSE s-a deplasat la Tatarani pentru a lua un scurt interviu noului primar legat de ceea ce își propune pentru următorii 4 ani de mandat.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

redam cu citat , declarația :

„S-au așezat apele în matcă!!! În matca firească zic! Mai sunt mici balonașe de răutate gratuită pe ici, pe colo, însă în rest s-a așternut pacea. Pace firească ,normală și de bun simț! Asta îmi oferă răgazul să vă mulțumesc tuturor pentru răbdarea pe care ați avut-o cu noi! Să vă mulțumesc tuturor, atât celor care m-ați votat, cât și celor care nu!

Promit voi face tot ceea ce îmi sta în putere pentru a promova comuna Tatarani și pentru a o scoate din anonimat din toate punctele de vedere. Am de gând împreună cu echipa de consilieri și a oamenilor care ne-au ajutat, completând cu angajații primăriei care vor trebui se ralieze la proiectul nostru, continuam procesul de modernizare a comunei Tatarani, -l acceleram. Proiectele care se afla în derulare și cele care sunt doar în faza de inițiere trebui le continuam și inițiam alte proiecte împreună cu conducerea județului și eventual cu sprijin guvernamental.

Avem câteva proiecte care se afla în stadiu incipient , un proiect se afla în stadiu de finalizare , acela fiind scoală din Tatarani. Avem un proiect pentru dispensar , despre care am înțeles s-a aprobat la Compania Națională pentru Investiții, încă un proiect pentru grădiniță în satul Bălțați.

În colaborare cu Consiliul Județean vom face presiuni pentru comunitatea de la Bălțați pentru a o lega cu asfalt de centrul comunei, este vorba de drumul județean DJ244k. Drumul comunal din Leosti pentru a ne lega de DJ244k este în stadiu de proiect, o încercam găsim finanțare pentru finalizarea acestei lucrări, pentru a lega oarecum comunitățile intre ele cu șosele asfaltate. După care, evident, continuam proiectul de aducțiune de apa în satele Tatarani, Bălțați, inițiem alte proiecte pentru celelate localități, având în vedere în perioada de seceta din anul 2020, nivelul pânzei freatice a scăzut și marea majoritate a localităților au rămas fară apa în fântâni, deci trebuia găsim soluții alternative, viabile .

continuam proiectele de modernizare a drumurilor comunale și în acest fel de devenim atractivi pentru tineri pentru a-i stimula rămână în mediul rural, oferindu-le astfel oportunități, accesul la utilități, mai mult decât atât eu încă din 2012 am colaborat cu conducerea DISTRIGAZ, în ceea ce privește racordarea unora din localități la rețeaua de gaz. Stiu trebuie îndeplinite niste condiții legate numărul de locuitori care ar trebui se branșeze , dar vom încercă găsim o modalidate cu conducerea DISTRIGAZ în a găsi soluții. pentru a creste standardul de viață și de modernitate în comunitate. Avem susținerea domnului președinte al Consiliului județean Vaslui Dumitru Buzatu împreună cu parlamentarul din zona noastră Aurel Căciulă , astfel am țoață încrederea vom avea sprijinul necesar pentru dezvoltarea comunei noastre – – TATARANI ” , a declarat pentru HUSIPESURSE Ion Gentimir – primar comuna Tatarani .

Comments

comments