OMNIA csm husi tenis

ISJ Vaslui a luat mai multe decizii cu privire la unităţile de învăţământ din Huşi.

martie 21st, 2016 | de H PS
ISJ Vaslui a luat mai multe decizii cu privire la unităţile de învăţământ din Huşi.
Local

Consiliul de Adminstraţie (CA) al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) a luat mai multe decizii cu privire la unitatile de invatamant din municipiul Husi în şedinţele din 7 şi 14 martie.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Inspectorii ISJ au aprobat, cu încadrarea în buget şi respectarea legislaţiei în vigoare, transformarea postului de îngrijitor de la Liceul Tehnologic “Ioan Corivan” în post de paznic. Pentru Şcoala Gimnazială “Anastasie Panu” postul de muncitor cu jumătate de normă a fost transformat în post de administrator patrimoniu cu jumătate de normă.

De asemenea, a fost avizat transferul unui elev de clasa a IX-a de la Liceul “Ştefan Procopiu” Vaslui la Colegiul Naţional “Dimitrie Cantemir” Huşi. Transferarea unui elev de la Şcoala Gimnazială “Anastasie Panu” la Şcoala Gimnazială “Mihail Sadoveanu” a fost insa amânată.

“Se solicită completarea cererii cu documente doveditoare”, comunicat ISJ.

De asemenea, au fost aprobate mai multe cereri de amânare a susţinerii examenului de grad didactic. Printre solicitanţi se numără şi o învăţătoare de la Şcoala Gimnazială “Anastasie Panu”, care a invocat motive medicale.

O alta decizie importanta a Consiliul de Adminstraţie (CA) al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) a fost numirea in functia de director al Liceului Tehnologic “Ioan Corivan” a profesoarei Cătălina Dacu.

Vom reveni cu mai multe detalii!

Comments

comments