OMNIA csm husi tenis

,,Îți mulțumesc ție, fiintă dragă!” – Spectacol caritabil la Huși!

februarie 27th, 2016 | de Husi pe surse
,,Îți mulțumesc ție, fiintă dragă!” – Spectacol caritabil la Huși!
Local

În ziua de 6 martie, orele 15.00, Asociația ”Solidar” va organiza un spectacol caritabil ,,Îți mulțumesc ție, fiintă dragă!”.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

După cum reiese și din titlul spectacolului, tema principală este legată de sărbătoarea Zilei Internaționale a Femeii, ființă cea mai dragă de pe pămant fiind mamă. „Totodată, urmărim și promovarea talentelor locale.”au subliniat organizatorii

Spectacolul va fi găzduit la Sala de spectacole a Municipiului Huși. Printre protagoniști se numără Ansamblul ,,Trandafir de la Moldova”, Orchestra și Grupul Folcloric Botesti-Gugesti, Ansamblul ,,Vatră Strămosească”, Trupă ,,Blank”.

Vor încânta prin voce și prezentă scenică Măria Parfene, Sabina Taivan, Dana Perca, Roxana Condrea, Raluca Bîrcă, Smaranda Marian și Benjamin Bejan. Momente de dans sportiv vor fi oferite de Dublu Reflex, Sammy Star. Spectacolul va fi presărat cu surprize pentru cei prezenți. În cadrul spectacolului se va premia cea mai frumoasă scrisoare dedicată mamei și, de asemeni, va fi organizată tombolă cu premii.

Fondurile rezultate din vânzarea biletelor se vor folosi pentru ajutorarea familiilor cu mulți copii din mediul rural.

Comments

comments