OMNIA csm husi tenis

Jacheta din piele, jeanşii albaștri, cămaşa albă şi rochiţa din jersey – vedetele toamnei

septembrie 10th, 2020 | de husipesurse
Jacheta din piele, jeanşii albaștri, cămaşa albă şi rochiţa din jersey – vedetele toamnei
Lifestyle
Crearea unei garderobe complete, perfect optimizată este o adevărată provocare. Totuşi soluţiile sunt numeroase şi cu doar câteva articole de îmbrăcăminte poţi crea ţinute impresionante, casual, smart sau chiar elegante.

Dacă te gândeşti să îţi îmbogăţeşti garderoba iată care sunt piesele de bază cu care poţi crea outfiturile dorite.

Jacheta din piele – un must have 

Când alegi o jachetă din piele ecologică neagră faci o achiziţie inspirată. Această piesă este versatila şi te ajuta să creezi ţinute impresionante în stil casual, smart, urbane sau elegante. Avantajele acesteia nu se opresc aici. O jachetă din piele ecologică moale, flexibilă nu doar că te ajută să arăți impecabil, dar te şi protejează împotriva intemperiilor. Pielea ecologică are proprietăţi deosebite, este impermeabilă, rezistentă şi nu permite vântului să afecteze starea de bine. Gecile au căptuşeli speciale care sporesc  starea de confort. Alege jachete din piele artificială care te reprezintă, cu fermoare supradimensionate şi capse metalice dacă îndrăgeşti ţinutele rebele, sau piese în stil minimalist dacă vrei să te bucuri de un plus de versatilitate.

Jeanşii skinny

Jeanşii skinny sunt şi în acest sezon vedete în garderobă. Sunt piese casual care pot crea ţinute smart deosebite. Pot fi asociaţi cu lejeritate cu cămaşa cambrată şi pantofii stiletto şi îţi permite să te bucuri de o ţinută office originală. Pantalonii din denim sunt soluții care asigură confort ridicat în sezonul rece, însă pot fi purtați cu aceeași plăcere şi când temperaturile sunt blânde.

Cămaşa albă cambrată

Cămaşa albă este piesa must have din garderoba, te ajuta să creezi ținute elegante, smart sau casual sofisticate. Pentru a beneficia de toate avantajele acestei piese alege materiale textile de calitate. Cămașă din bumbac premium, atent prelucrat, este o soluție versatilă atât pentru ţinute smart de birou cât şi pentru cele sofisticate de cu linii elegante.

Rochia casual din jersey lejer

Rochia din jersey elastic este piesa care nu trebuie să lipsească. Caracteristicile acestui material o transformă în vedeta ţinutelor casual cu stil. Piesa poate fi purtată cu aceiaşi lejeritate cu jacheta din piele, adidaşi sau tenişi. Dacă vrei să te bucuri de o rochie cu personalitate, alege una cu imprimeu discret, realizată din jersey moale la atingere. Te vei bucura de libertate de mişcare şi un look proaspăt impresionant. Alege materiale de calitate cu certificare, Öko-Tex Standard 100, astfel ai garanţia că faci o investiție. Vei avea o rochie durabilă, uşor de întreţinut.

Sursa de imagine:

Natalia_Grabovskaya / Shutterstock.com

Comments

comments