OMNIA csm husi tenis

Jandarmii din Huși au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură infracțională și contravențională.

februarie 3rd, 2016 | de Husi pe surse
Jandarmii din Huși au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură infracțională și contravențională.
Local

Marţi, 02.02.2016, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean au desfăşurat acţiuni în localitatea Huşi, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură infracţională şi contravenţională. Acţiunile au vizat respectarea prevederilor legii nr.61/1991, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi a Legii nr.12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

În perioada menţionată, jandarmii au aplicat 32 de sancţiuni contravenţionale (11 amenzi şi 21 avertismente), în valoare de 1800 lei, fiind confiscate bunuri în valoare de 300 lei.
Sancţiunile contravenţionale au fost aplicate pentru efectuarea de activităţi de comerţ cu bunuri a căror provenienţă nu a fost dovedită, tulburarea liniştii publice, consumul de băuturi alcoolice în locuri nepermise, proferarea de injurii şi expresii jignitoare, pentru omisiunea întocmirii şi afişării la locurile de desfacere, de către operatorii economici a preţurilor şi tarifelor.
În perioada următoare, acţiunile jandarmilor vor continua pentru respectarea actelor normative în ceea ce priveşte ordinea şi liniştea publică, dar şi pentru desfăşurarea activităţilor de comerţ în cele mai bune condiţii.

Comments

comments