OMNIA csm husi tenis

JUDECATORII VIOLATORILOR DIN VALENI , CERCETATI PENTRU ABATERE DISCIPLINARA

iulie 22nd, 2015 | de Husi Pe Surse
JUDECATORII VIOLATORILOR DIN VALENI , CERCETATI PENTRU ABATERE DISCIPLINARA
Național

Inspecția Judiciară informează că efectuează verificări prealabile pentru a stabili dacă există vreun indiciu cu privire la săvârșirea vreunei abaterei disciplinare de către judecătorii care s-au pronunțat cu privire la măsurile preventive luate față de cei șapte violatori de la Văleni, cât și de către procurorii care au participat în ședințele de judecată. Președintele Consiliului Superior al Magistraturii, judecător Marius Badea Tudose, a fost cel care a sesizat Inspecția Judiciară în vederea efectuării acestor verificări.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Potrivit unui comunicat de presă, termenul de efectuare a verificărilor prealabile este de 45 de zile cu posibilitatea prelungirii, motivat, de către inspectorul șef cu încă 45 de zile, potrivit art. 45 alin.3 din Legea 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii.

„La data de 23 iunie 2015, președintele CSM a înaintat Inspecției Judiciare sesizarea formulată de Asociației pentru Implementarea Democrației, în conținutul căreia se solicita să se efectueze verificări cu privire la măsurile dispuse de judecători și procurori în dosarul aflat pe rolul Judecătoriei Vaslui, care are ca obiect săvârșirea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal. Sesizarea a fost înregistrată atât la Direcția de inspecție pentru judecători cât și la Direcția de inspecție pentru procurori”, se precizează în comunicatul Inspecției Judiciare.

Sursa estnews.ro

Comments

comments