OMNIA csm husi tenis

JYSK ROMÂNIA ANUNȚĂ DESCHIDEREA MAGAZINULUI JYSK HUȘI!

iunie 11th, 2019 | de Husi Pe Surse
JYSK ROMÂNIA ANUNȚĂ DESCHIDEREA MAGAZINULUI JYSK HUȘI!
Local

„Te așteptăm joi, 13 iunie, ora 8:00, în noul magazin JYSK Huși din strada Alexandru Ioan Cuza nr. 4, să sărbătorim deschiderea noului magazin JYSK din Huși și să bem o cafea împreună. În plus, te invităm să te bucuri de cadouri minunate și oferte incredibile cu ocazia deschiderii JYSK Huși.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

CONCURS

Cu ocazia deschiderii, te invităm la concurs!

CÂȘTIGĂ UN CARD CADOU JYSK ÎN VALOARE DE 1500 DE LEI!

Intră pe https://jysk.ro/husi, răsfoiește catalogul de deschidere, alege produsul preferat din catalog, completează formularul de concurs de mai jos și poți câștiga prin tragere la sorți un Card Cadou JYSK în valoare de 1500 de lei!

Te așteptăm cu:

Începe dimineața cu o cafea proaspătă și un croissant între orele 8.00 – 10.00.

150 de perne umplute cu pene de rață GRATIS. Oferim 150 de perne umplute cu perne de rață primilor cumpărători care achiziționează produse în valoare de minim 50 de lei.

Oferte incredibile. Răsfoiește revista și alege-ți produsele preferate la prețuri incredibile cu ocazia deschiderii magazinului. Ofertele de deschidere sunt valabile în perioada 13 – 19 iunie 2019.

Până la 12 rate fără dobândă prin Bonus Card și Star Card! Până la 10 rate prin CardAvantaj! Numai cu ocazia deschiderii JYSK Huși!

Ofertele speciale de deschidere sunt valabile doar în magazinul JYSK Huși din strada Alexandru Ioan Cuza nr. 4.

În cadrul evenimentului de deschidere JYSK Huși, JYSK România va realiza înregistrări foto și video ale participanților la eveniment, prin intermediul unor profesioniști, parteneri JYSK, în scopul promovării activității JYSK.
Vă informăm că aveți următoarele drepturi:
• Dreptul de a nu fi filmat/fotografiat
• Dreptul de a solicita ștergerea imaginilor video/foto
• Dreptul de a fi informat
Informațiile privind modalitatea de prelucrare a datelor colectate în cadrul prezentului eveniment pot fi consultate în cadrul evenimentului sau accesând pagina noastră de internet: http://bit.ly/2KyumIX.”

Comments

comments