OMNIA

„LA CEAS DE SĂRBĂTOARE, SUNTEM ALĂTURI DE FIECARE”

noiembrie 30th, 2019 | de Husi Pe Surse
„LA CEAS DE SĂRBĂTOARE, SUNTEM ALĂTURI DE FIECARE”
Local

Ieri, 29.11. 2019, la Grădinița cu P. P. Nr. 12 Huși, s-a încheiat o săptămână în care s-au desfășurat cu succes două activități extracurriculare.
În prima activitate a săptămânii, preșcolarii au demonstrat solidaritate și empatie față de semenii lor, participând cu interes la activitatea de voluntariat din cadrul campaniei sociale ,,Săptămâna legumelor și a fructelor donate”, acțiune desfășurată la nivel de județ. Campania a implicat strângerea de legume și fructe de către preșcolarii, părinții și cadrele didactice voluntare SNAC de la Grădinițele cu P. P. Nr. 12, 7 și 13 Huși și donarea lor familiilor aflate în dificultate din satul Bălțați, com. Tătărăni. Această campanie a fost susținută de către directorul unității, doamna Guțu Mihaela împreună cu doamnele educatoare Micu Andreea, Tărnăuceanu Cristina, Harnagea Alexandra, Cocuz Angela, Hristea Claudia, Patrașcu Luiza, Ciobotaru Miluța, Mitrofan Margareta, Leu Valentina, copiii și părinții acestora din grupele grădinițelor noastre.
Alimentele au fost transportate cu ajutorul Asociației ,,Solidar,, Vaslui, reprezentată prin domnul președinte Popa Ionel, către familiile aflate în dificultate ce au fost identificate cu sprijinul doamnei asistent social Băhnăreanu Maria din cadrul Primăriei, com. Tătărăni. Campania a reușit să aducă zâmbete pe fețele celor 6 (sase) familii ce au fost vizitate. Pe această cale multumim părinților ce ne-au sprijinit în derularea campaniei sociale ,,Săptămâna legumelor și a fructelor donate,,
Cea de-a doua activitate a săptămânii a fost intitulată ,, România, în straie de sărbătoare,, activitate la care preșcolarii de la Grădinițele cu Program Prelungit Nr. 12, 7 și 13 Huși, s-au pregătit și au sărbătorit în avans Ziua Națională a României.
Într-un cadru festiv preșcolarii au purtat cu mândrie costumul popular românesc și și-au manifestat bucuria prin cântec, dans și poezie.


Comments

comments