OMNIA csm husi tenis

Lady Slim Fit – tratamente corporale si faciale de ultima generație

februarie 20th, 2020 | de Husi Pe Surse
Lady Slim Fit – tratamente corporale si faciale de ultima generație
Local

Primul centru destinat exclusiv pentru remodelare corporala , salonul Lady Slim Fit vă oferă soluţii şi tratamente pentru înfrumuseţare, slăbire şi scadere in centimetri.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Salonul Lady Slim Fit reprezinta solutia ideala daca vrei sa ai un aspect fizic de invidiat ori daca ai adoptat un nou stil de viata si ai nevoie de o mana de ajutor care sa-ti completeze eforturile. Vei fi incantata de rezultatele obtinute si cu siguranta iti vei dori sa revii la noi.
La salonulLADY SLIM FIT, iti putem oferi o varietate larga de servicii in acest sens. Frumusetea si confortul tau sunt importante pentru noi. De aceea, iti punem la dispozitie si pachete avantajoase .
Intr-o atmosferă caldă şi intimă, personalul specializat al salonului vă oferă consiliere în alegerea tratamentului potrivit, în funcţie de nevoi şi preferinţe, servicii de înaltă clasă în ceea ce priveşte remodelarea corporală, mai exact: radiofrecvenţă, cavitaţie, detoxifiere, electrostimulare, împachetare la tunel cu infraroşii, ultrasunete, masaj transdermic cu dermocell, mezoterapie, oxigen hiperbaric, masca Skin Tech, microdermoabraziune si micropen.
Servicii profesionale la preţuri excepționale!
Salonul LADY SLIM FIT pleacă de la principiul că fiecare persoană este aparte şi îţi oferă şansa de a-ţi recăpăta încrederea dar şi bucuria de a fi tu însuţi!
Urmărind imaginile vei realiza că Salonul LADY SLIM FIT a fost creat cu multă atenţie la detaliu, eleganţa şi rafinamentul ambientului fiind concepute pentru un spaţiu cu adevărat primitor dar, mai ales, care să corespundă tuturor exigentelor .
Salonul este situat langa restaurant Omnia.

Comments

comments