OMNIA csm husi tenis

Laptele – cauza îmbolnăvirii bebelușilor din Arges, conform Ministerului Sanatatii

martie 6th, 2016 | de H PS
Laptele – cauza îmbolnăvirii bebelușilor din Arges, conform Ministerului Sanatatii
Național

Vineri, Corpul de Control al ministrului Sănătății a prezentat concluziile preliminare privind situația îmbolnăvirilor copiilor din Argeș. Au fost descoperite nereguli privind respectarea procedurilor de raportare a situațiilor privind bolile transmisibile și infecțiilor nozocomiale, atât intra cât și inter-instituțional. Rezultatele controlului au fost înaintate Corpului de Control al Primului Ministru.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Potrivit informării transmise de către DSP Dolj, prin Sistemul Rapid de Alertă pentru alimente și furaje, DSP Dolj a informat ANSVSA în privința neregulilor constatate în urma verificărilor efectuate la o exploatație comercială de bovine din județul Dolj, care furnizează lapte crud pe raza județului Argeș. Pe 26 Februarie o echipă de inspectori ai DSP Dolj, împreună cu medici veterinari de la DSVSA Dolj au constatat că nu se efectuează triajul epidemiologic al mulgătorilor – cinci persoane- la ieșirea din tură, motiv pentru care societatea a fost sancționată cu amendă, în valoare de 3.000 de lei, conform HG 857/2011.

La data de 2 martie a.c., o echipă a DSP Dolj a constatat neconformități în privința structurii controlului medical periodic conform fișei corespunzătoare personalului încadrat ca îngrijitor de animale.

Comments

comments