OMNIA csm husi tenis

“Let’s do it” – elevii hușeni împreună pentru o planetă curată

septembrie 26th, 2019 | de Husi Pe Surse
“Let’s do it” – elevii  hușeni împreună pentru o planetă curată
Local

„Let’s do it, Romania!”, programul național de voluntariat, care unește peste 1.400.000 de voluntari din întreaga țară implicați în 7 ani de activitate. Planeta are nevoie de ajutorul nostru, iar cheia pentru un mediu curat se află în mâinile noastre. Schimbarea începe de la noi!
Despre asta este acest proiect, în care sunt implicați și elevii din orașul nostru. Astfel elevi ai Colegiului Național „Cuza-Vodă”, din clasele a 11-a științe naturale, împreună cu doamnele profesoare Adumitroaei Diana și Atasiei Maricica, în dimineața de 21 septembrie, s-au adunat pentru a da startul unei schimbări necesare nouă, oamenilor. Aproximativ 50 de elevi s-au mobilizat pentru a colecta deșeuri din apropierea localității.
Colegiul nostru este de asemenea implicat și în proiectul național “Eco Școala”, iar prin aceste manifestări dorim să oferim un exemplu tuturor oamenilor, de la tineri până la adulți pentru a fi parte din schimbare. Nu îi putem educa pe toți, dar putem schimba mentalități! Aceasta este deviza care ne motivează în activitățile de voluntariat în care ne implicăm. Dorim să oferim un exemplu pozitiv și, la rândul vostru să ne urmați și să duceți mai departe ceea ce fiecare dintre noi am început.
În interiorul fiecăruia există un membru “Let’s do it!”, care trebuie descoperit. Fii un exemplu pentru cei din jur! Nu uita, planeta e și casa ta!
poza2

Comments

comments