OMNIA csm husi tenis

LICEU DIN HUSI – MARI PROBLEME IN A-SI COMPLETA CLASELE

iulie 23rd, 2015 | de Husi Pe Surse
LICEU DIN HUSI – MARI PROBLEME IN A-SI COMPLETA CLASELE
Local

LICEUL IOAN CORIVAN HUSI – SUB 25%  PROMOVABILITATE BACALAUREAT

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Desi a oferit trei specializãri cãutate pe piata muncii, respectiv “industrie textilã si pielãrie”, “mecanicã” si “turism si alimentatie”, Liceul Tehnologic “Ion Corivan” din municipiul Husi nu a reusit sã atragã prea multi elevi în acest an. În urma repartizãrii computerizate, nici 30% din cele 84 de locuri nu au fost ocupate, chiar dacã cea mai micã medie de admitere a fost de 3,99.

 

 

COLEGIUL NATIONAL CUZA VODA – 93.24% PROMOVABILITATE BACALAUREAT

Ca în fiecare an, “Cuza Vodã” rãmâne cel mai râvnit liceu. Toate locurile s-au ocupat în urma primei repartizãri computerizate fiind si multi elevi care au ratat sansa de a fi admisi la unul dintre profilurile institutiei (Matematicã-Informaticã, Filologie, Stiinte ale naturii sau Stiinte sociale). Cea mai micã medie de admitere la Colegiul National “Cuza Vodã” Husi a fost, anul acesta, de 7,47, iar cea mai mare medie, de 9,97.

SEMINARUL TEOLOGIC ORTODOX SF. IOAN GURA DE AUR – 79.55% PROMOVABILITATE BACALAUREAT

COLEGIUL AGRICOL DIMITRIE CANTEMIR – 53.51% PROMOVABILITATE BACALAUREAT

Colegiul Agricol “Dimitrie Cantemir” si-a completat, în linii mari, clasele, doar “Agricultura” fiind preferatã de doar 18 elevi, desi au fost pregãtite, pentru aceastã specializare, 118 locuri. Cea mai bunã clasã de la Colegiul Agricol “Dimitrie Cantemir” Husi, “Economic”, a fost completatã integral, cea mai mare medie de admitere fiind de 9,29.

Sursa vremeanoua.ro

 

Comments

comments