OMNIA csm husi tenis

LORENT ALEXANDRU , UN HUSEAN IN DIVIZIA A DE BASCHET – GALERIE FOTO

septembrie 17th, 2015 | de Husi Pe Surse
LORENT ALEXANDRU , UN HUSEAN IN DIVIZIA A DE BASCHET – GALERIE FOTO
Local

UN HUSEAN IN DIVIZIA A LA BASCHET 

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

In primavara anului 2015  , echipa Colegiului „Cuza Voda” , indrumata de catre antrenorul Cehan Mihai si profesorul Marin Nicu , a reusit performanta sa ajunga in finala competitiei regionale ce desemna cea mai buna echipa de baschet din zona Moldovei.

In urma acestei performante si jocului parcurs pana in finala , jucatorul Lorent Alexandru , legitimat la CSM HUSI  , s-a evidentiat si imediat dupa competitie , a fost contactat impreuna cu antrenorul  , pentru a participa la o preselectie in perioada urmatoare la echipa divizionara POLI IASI la baschet .

IMG_20150916_220728_678IMG_20150916_220810_595

SCURT INTERVIU 

HUSIPESURSE : In primul rand felicitari Alex . Am dori sa ne povestesti  cum te-ai apucat sau mai bine spus cum ti s-a dezvoltat pasiunea pentru baschet ?

LORENT ALEXANDRU : Am inceput cred ca toata lumea , pur si simplu dintr-o joaca si nevoia de a face ceva diferit in orasul Husi. Abia la primele competitii am realizat atat eu cat si colegii cat aveam de muncit pe partea psihica , vizavi de arbitraj , spirit de echipa , dar mai ales competitivitate . Iar de aici a inceput „razboiul psihologic” intre noi si antrenor , o tactica pe care acum am ajuns sa o inteleg si sa o apreciez. Faceam flotari sau ture pentru cei care greseau , care nu erau cateodata atenti , nu se opreau la fluier ,  castigam cu o echipa , ma muta in echipa cealalta  . Toate acestea au fost lucruri care cu timpul ne-au intarit psihic si ne-au facut sa dominam baschetul la nivel judetean .

10341872_629197277157662_4017057588554811269_n

HUSIPESURSE : Te asteptai sa ajungi  la 18 ani jucator in Divizia A de baschet ?

LORENT ALEXANDRU : Sincer , nu , sub nici o forma . Am avut o discutie cu antrenorul in ultimii doi ani de liceu cum ca ar fi bine sa incepem un program intensiv individual deoarece considera ca as putea ajunge jucator divizionar , viziune pe care nu i-am impartasit-o pana la momentul competitiei pe zona Moldovei . Am fost surprins de interesul  antrenorului Politehnica Iasi – Nanescu Viorel si al capitanului echipei Nicolae Madalin. De aici , am dat bacalaureatul , admiterea la facultate , timp in care am stat in probe si dupa o perioada de cantonament , am fost selectat in lotul echipei.

HUSIPESURSE : Domnilor antrenori , cateva cuvinte despre Alexandru ?

VIOREL NANESCU (antrenor POLI IASI) : Este unul dintre jucatorii de perspectiva pe care i-am monitorizat , un tanar cu bun simt , care daca va continua in ritmul acesta va putea sa aiba o cariera lunga in acest sport.

CEHAN MIHAI : (antrenor CSM HUSI) Am o implinire personala in primul rand , deoarece dupa aproape cinci ani de antrenamente , saptamana de saptamana , am ajuns sa tin foarte mult la Alex , iar in al doilea rand o realizare pe plan profesional  deoarece consider o mare performanta la nivelul orasului Husi sa cresti de la zero un jucator , care momentan activeaza in Divizia A de baschet .

IMG_20150916_220749_496

HUSIPESURSE : Va multumim pentru acest scurt interviu si speram sa ne tineti la curent cu urmatoarele performante !

In concluzie , se poate si la Husi , indiferent de conditii , atat timp cat exista pasiune si munca .

Va multumim ca ne urmariti !

 

Comments

comments