OMNIA csm husi tenis

Marea deschidere a altelierului de cofetarie artizanală Dulcinella din Husi va avea loc pe 18 martie!!!

martie 15th, 2021 | de Husi Pe Surse
Marea deschidere a altelierului de cofetarie  artizanală Dulcinella din Husi va avea loc pe 18 martie!!!
Local

Ion Paladi creează “Podul de dulciuri” dintre Basarabia și România prin Atelierele de cofetărie artizanală Dulcinella.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Dulcinella — cea mai mare rețea de ateliere de cofetărie artizanală din R.Moldova, în 2019 trece Prutul și deschide primele 5 magazine la Bacău, Piatra Neamț și Târgu Neamț .
În decembrie 2020, alături de cunoscutul interpret din Basarabia, Ion Paladi, Dulcinella bucură comunitatea din România cu încă 5 magazine noi. La Iași, Pașcani, Botoșani și Suceava.
Pe 11 martie 2021, Dulcinella a inaugurat un nou magazin în orașul Bârlad, iar pe 18 martie, Dulcinella vă așteaptă la deschiderea magazinului din orașul Huși.

Vă așteptăm la deschiderea magazinului din Huși, unde veți beneficia
de reduceri de 30% la toată gama de produse Dulcinella.

UNDE ȘI CÂND VA AVEA LOC DESCHIDEREA ATELIERULUI DE COFETĂRIE ARTIZANALĂ ”DULCINELLA”
Huși 18.03.2021, ORA 12:00 str. Alexandru Ioan Cuza, bloc H5 parter

Oferta de -30% este valabilă în ziua deschiderii și în următoarea zi.
Oferta de -30% este valabilă în limita stocului disponibil numai pentru magazinele noi.

Mesajul de comunicare pentru deschiderea magazinelor este
Orașul tău, un pic mai dulce!

Următoarele magazine vor fi deschise la
Bacău, Fălticeni, Moinești, Vaslui, Rădăuți și Dorohoi.

Gust și ospitalitate din Basarabia — Dulcinella
Atunci când faci o alegere este important să fii atent la respirația sufletului, pentru ca mai târziu să poți face lucrurile din suflet. Ce înseamnă pentru mine Dulcinella? Plăcere, gust, armonie, ospitalitate și totuși, mai întâi de toate, UNITATE. Am vorbit de mai multe ori despre cât de important este pentru mine acest proiect, iar implicarea mea în calitate de ambasador ține și de dorința de a fi cât mai aproape de oamenii de pe ambele maluri ale Prutului și de a-i motiva la cunoaștere reciprocă. “Podul de Dulciuri” semnifică în primul rând un NOU ÎNCEPUT, într-o lume în care gusturile și aromele sunt cele care ne fac să ne simțim mai aproape.
Vorbeam mai sus despre “respirația sufletului”. E acel moment în care simți că e mai important să dai decât sa iei, când recunoști că se întâmplă ceva mistic și totodată istoric pentru propia ta viață. Da, asta am simțit atunci când am făcut cunoștință cu minunatul public din România. De atunci, întâlnirile cu publicul au devenit speciale. Și pentru că port cu mândrie numele de “Cetățean de onoare” al comunelor George Enescu, Corlăteni și Vorona din România, mă simt și mândru și onorat. Dorința mea este una, cea ca oricine își va dori să simtă mirosul “Dulcinella” să poată spune — mă simt ca acasă”, așa cum mă simt și eu fie la Chișinău, fie la Iași sau la București — spune Ion Paladi, ambasadorul brandului Dulcinella.

DESPRE DULCINELLA
Sloganul Dulcinella — Ziua ta un pic mai dulce, cuprinde în sine esența brandului.

Dulcinella a creat în cei peste 15 ani de activitate o gamă largă de produse de cofetărie, patiserie și plăcintărie — tradiționale moldovenești și inovatoare, în mare majoritate rețete proprii, gândite și fabricate 100% artizanal.
Brandul Dulcinella a fost înființat în anul 2005, în municipiul Chișinău, Republica Moldova. Acesta are ca domeniu principal de activitate fabricarea produselor de cofetărie, ciocolaterie și patiserie, precum și comercializarea acestora prin intermediul propriei rețele de magazine specializate, în număr de 30.

În anul 2019, a fost stabilit motto-ul pentru strategia de dezvoltare a produsului – Dulcinella rEvoluționează. Acest motto sugerează ambiția noastră de a diferenția produsele, și anume torturile, de tot ce poate fi găsit pe piață la etapa actuală, precum și promovarea unor gusturi noi, specifice brandului Dulcinella.

Astfel, produsele marca Dulcinella au fost clasificate în următoarele serii:
• Seria Autor
• Seria Fusion
• Seria Raw&Veg
• Seria Tradiționale
• Seria Clasice
La baza seriilor stau următoarele elemente comune: dorința de a fi într-un continuu proces de inovare și redescoperire a produselor noastre. Respectiv, crearea unor gusturi excepționale, pe care familia Dulcinella le poate aduce mai aproape de oamenii din România și Republica Modlova.

Comments

comments