OMNIA csm husi tenis

Medicul pediatru huşean Floreta Bianu scapă de verdictul de malpraxis

martie 16th, 2016 | de H PS
Medicul pediatru huşean Floreta Bianu scapă de verdictul de malpraxis
Local

Judecătoria Iași a anulat verdictul de malpraxis pus medicului pediatru hușean Floreta Bianu de comisia de specialitate a DSP Vaslui în cazul decesului Alexandrei Bedregeanu, de patru ani, din comuna Bunesti-Averesti.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Procesul a fost intentat de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) Vaslui – Comisia de malpraxis. Medicul pediatru hușean Floreta Bianu a cerut instanței anularea verdictului de malpraxis pus în anul 2014, în cazul Alexandrei Bedregeanu, o fetită de patru ani din comuna Bunesti-Averesti, care a murit în Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” din Huși.

 Admite contestaţia formulată de petenta dr. Bianu Paraschiv Floreta în contradictor cu intimata Direcţia de Sănătate Publică Vaslui – Comisia de monitorizare şi competenţă profesională pentru cazurile de malpraxis. Dispune anularea Deciziei nr. 6/2014 emise de intimatăHotarare, 14 Martie, Judecatoria Iasi. 

Insă, sentința nu este una definitivă : ” Cu drept de apel în 30 zile de la comunicarea ce se va înregistra la Judecătoria Iaşi ”.

Comments

comments