OMNIA csm husi tenis

Micii huseni s-au intors cu premii importante de la concursul “MuzArt”.

noiembrie 18th, 2015 | de Husi pe surse
Micii huseni s-au intors cu premii importante de la concursul  “MuzArt”.
Cultural

 

Cea de-a treia editie a Concursului National de Interpretare Pianisticã ”MuzArt” a avut loc pe data de 8 noiembrie la Centrul de Afaceri Vaslui.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Micii artisti de la Husi au fãcut o impresie formidabilã pe scena concursului national de interpretare la pian “MuzArt”, unde au evoluat 76 de copii talentati, din sase judete.

Profesoara de pian din Husi, Alina Iacob, are toate motivele sã fie mândrã de rezultatele muncii sale: toti cei opt elevi ai sãi, prezenti în aceastã competitie artisticã, au obtinut premii, jumãtate dintre ei urcând chiar pe prima treaptã a podiumului. Alexia Ecaterina Ralea, 6 ani, a cucerit premiul I, la categoria sa de vârstã, primind din partea juriului si o distinctie specialã, pentru virtuozitatea cu care a interpretat. Maria Istrate, 8 ani, a obtinut, de asemenea, premiul I la categoria sa de vârstã, la fel si Bejan Maria, care a interpretat excelent, împreunã cu Fabrian Grigorescu, la patru mâini. La categoria de vârstã 14 – 16 ani, premiul I a fost cucerit tot de o huseancã, Rucsandra Codreanu. Herghelegiu Tudor, 11 ani si Smaranda Marian au cucerit fiecare câte un premiu II, iar Stefania Bianu, 10 ani si Fabrian Grigorescu, 11 ani, au obtinut premiul al III-a, pentru modul lãudabil în care s-au prezentat pe scenã.

Sursa: vremeanoua.ro

 

Comments

comments