OMNIA csm husi tenis

Micile afaceri online si platforma WordPress – combinatia perfecta

aprilie 25th, 2020 | de husipesurse
Micile afaceri online si platforma WordPress – combinatia perfecta
Lifestyle

Crearea unui site web pentru afacerea ta reprezinta o etapa foarte importanta in dezvoltarea acesteia, insa mai important de atat este alegerea platformei. Desi sunt o multime de optiuni, este esential sa o alegi intotdeauna pe cea care este mai usor accesibila. Astfel, in acest caz, solutia perfecta este platforma WordPress. Este renumita pentru accesibilitate, panoul de control este extrem de intuitiv, fara termeni care ingreuneaza administrarea site-ului. Prin intermediul acestuia, poti personaliza site-ul cu usurinta.

Ti-am pregatit in acest articol cateva motive doveditoare pentru care platforma WordPress si micile afaceri online fac intotdeauna echipa buna!

Avantajele platformei WordPress

Platforma detine mii de teme gratuite ce iti permit crearea unui site cat mai original, potrivit domeniului tau de activitate.

Teme responsive. Un alt avantaj considerabil este reprezentat de temele responsive disponibile pe platforma WordPress care ajuta ca site-ul sa poata fi accesat de pe orice device.

Gasesti plugin-uri pentru orice functionalitate ai avea nevoie. Exista aproape 50.000 de plugin-uri ce pot fi accesate si folosite in favoarea afacerii tale.

Este o platforma usor de utilizat din punct de vedere SEO (SEO friendly). Poate ca ai auzit de multe ori pana acum de SEO, insa te-ai gandit ca poate fi destul de greu de implementat aceasta strategie. WordPress ofera sfaturi si indicatii concrete despre cum sa realizezi o strategie SEO potrivita site-ului tau. Cu ajutorul acestei platforme, totul devine mai simplu, pentru ca site-ul tau sa se poata bucura pozitii favorabile in Google.

Sectiune de blog. O afacere la inceput de drum trebuie sa tina la curent in permanenta clientii si potentialii clienti cu informatii si noutati despre produsele sau serviciile pe care le ofera. Platforma WordPress iti asigura constant prezenta in mediul online prin intermediul articolelor de blog.

Updatata constant. Pentru ca platforma WordPress este cea mai utilizata la nivel mondial, este permanent updatata la cele mai noi versiuni, iar astfel este eliminata orice vulnerabilitate.

Cu WordPress se pot integra cu usurinta toate tool-uri de care business-ul tau are nevoie in mediul online: procesatori de plati, sincronizare cu firme de curierat, intregrare tool-uri de email marketing, CRM-uri, Smartbill sau alte siteme de gestiune etc.

Interfata usor de utilizat. Odata instalat site-ul WordPress, continutul poate fi administrat chiar si de persoanele complet atehnice. Evident, exista si aspecte mai greu de administrat in interiorul unui site WordPress, dar acestea se pot rezvolva prin intermediul specialistilor.

Extensia WooCommerce. In cazul magazinelor online, WordPress detine o extensie numita WooCommerce, care faciliteaza dezvoltarea acestora. Daca afacerea ta are ca principal scop vanzarea de produse, WooCommerce iti poate transforma magazinul online intr-un adevarat generator de profit. Chiar daca nu detii suficiente cunostinte pentru a implementa aceasta extensie, nu trebuie sa-ti faci probleme. Exista o multime de profesionoisti care te pot ajuta!

Platforma WordPress nu este recomandata doar celor mai mici business-uri, drept dovada chiar si cele mai de succes brand-uri au optat pentru un astfel de site:

  • Microsoft News Center
  • Facebook Newsroom
  • The New York Times Company
  • The Walt Disney Company
  • The Walking Dead

Cat despre afacerile mici si mijlocii care nu dispun de un buget mare, pot opta pentru creare site WordPress la un pret avantajos. In cazul acesta, platforma WordPress reprezinta cea mai buna alegere.

Comments

comments