OMNIA csm husi tenis

Motiune de cenzura impotriva guvernului !

august 18th, 2020 | de Husi Pe Surse
Motiune de cenzura impotriva guvernului !
Lifestyle

Motiune de cenzura impotriva guvernului !

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

PSD a depus moțiunea de cenzură „Guvernul PNL – De la Pandemie la pande-mită generalizată”, a anunțat președintele interimar al partidului Marcel Ciolacu. El spune că vrea ca moțiunea să fie votată „cât mai repede și că negociază cu toate partidele parlamentare „responsabile”, în afară de PNL și PMP.

Șeful PSD a adăugat că negociază cu toate partidele parlamentare, pentru a obține voturile necesare trecerii moțiunii, cu excepția PNL și PMP.

„Cred că şi celelalte forţe politice vor fi responsabile şi vor vota această moţiune de cenzură. Atributul opoziţiei este de a depune moţiune de cenzură. Este pentru prima oară când nu mai există gri în politica românească, există doar alb şi negru. Cred că este cazul ca românii să afle cine este la putere şi cine este în opoziţie prin acest vot la moţiune”, a spus Ciolacu.

Întrebat dacă poartă negocieri și cu USR, Ciolacu a spus: „Mă bazez pe voturile tuturor oamenilor politici responsabili, cred că și USR trebuie să demonstreze dacă e la putere sau în opoziție”.

Vrem să votăm cât mai repede. Eu doresc să votez cât mai repede. Din ce am citit eu, nu e o problemă dacă o vom vota în sesiune extraordinară”, a mai spus Ciolacu.

S-a depus moțiunea de cenzură împotriva celui mai dezastruos guvern pe care l-a avut România în ultimii 30 de ani , mai ales din punct de vedere financiar.  Ar fi trebuit sa vina cu solutii concrete in ceea ce priveste economia , dar asa cum a spus si domnul presedinte , , guvernul Orban a devenit factorul agravant al pandemiei. Efectele le-am vazut cu toții.

Pandemia a fost scapata de sub control , romanii si-au pierdut locurile de munca , iar nivelul de trai s-a diminuat considerabil”, – deputat Aurel Caciula .

Comments

comments