OMNIA csm husi tenis

„Municipiul Huși în Anul Centenarului”- vezi Aici regulamentul de organizare a proiectului

noiembrie 13th, 2018 | de Husi Pe Surse
„Municipiul Huși în Anul Centenarului”- vezi Aici regulamentul de organizare a proiectului
Local

Argument-
Studiul istoriei locale ne leagă mai puternic de vatra natală, de locurile, oamenii, limba, obiceiurile de acasă, pe care le purtăm în inimă ca pe un tezaur scump, pe toate drumurile vieţii.
Scop
Cunoașterea istoriei trecute și prezente a orașului nostru. Formarea unei atitudini pozitive față de orașul în care trăim.
Educarea capacităţii de comunicare şi dialog, dezvoltarea gândirii critice, cultivarea expresivităţii şi dezvoltarea spiritului de competiţie şi fair-play.
Grup țintă-
Copiii claselor 5-12 de la următoarele instituții școlare: Școala Gimnaziala nr.1 „Mihail Sadoveanu”, Școala Gimnaziala nr.3 „Anastasie Panu” , Colegiul Național „Cuza Vodă”, Colegiul Agricol „Dimitrie Cantemir”, Seminarul „Ioan Gură de Aur”, Școala Gimnaziala Nr.2 „Ion Creangă”, Liceul Tehnologic „Ioan Corivan”.
Echipa de proiect-
Copiii de la Interact Huși: Tudor Bobârnat, Daria Filip, Delia Silimon, Alexandra Silimon, Dragoș Ionescu, Maria Orzan, Rianna Chenciu
Regulament de organizare-
1)Fiecare instituție școalară poate participa cu un singur echipaj format din 3 elevi pentru clasele 5-8 și unul pentru clasele 9-12.
2)Fiecare echipaj va susține o prezentare video cu tema ,,Huși în Anul Centenarului” de cca. 10 minute.
3)Prezentările pot cuprinde: momente din istoria Hușiului, descrierea unei personalități a orașului, o trecere în revistă a unor evenimente întâmplate în orașul nostru, studii comparative între trecutul și prezentul orașului, tradiții specifice orașului etc.
4)Prezentările trebuie să fie riguroase din punctul de vedere al corectitudinii datelor oferite și al exprimării și pot cuprinde fond muzical, imagini, animații, punere în scenă şi orice alt suport care poate contribui la o mai bună susţinere orală, etc.
5)Evaluarea prezentărilor va fi făcută conform următoarelor criterii: rigurozitatea informațiilor, modul de prezentare, creativitate, originalitate.
6)Înscrierile se fac până la data de 9 noiembrie 2018, pe adresa de e-mail [email protected], unde va rugam sa scrieti numele si prenumele copiilor din echipaj (nu este obligatoriu sa fie toti elevii din aceeasi clasa sau de aceeasi varsta), scoala de provenienta, numele profesorilor indrumatori. Relatii suplimentare la numarul de telefon 0763638471
Data și locația concursului-
24 Noiembrie 2018, Biblioteca municipală ,,Mihai Ralea”, secția adulți.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Premiile-
Locul 1-Diplomă, câte 300 de lei de participant
Locul 2-Diplomă, câte 200 de lei de patricipant
Locul 3-Diplomă, câte 100 de lei de participant
Participare- Diplomă, câte 20 de lei de participant
Juriul va fi format din :
1)Domnul profesor de istorie Vicu Merlan, redactorul revistei „Lohanul”
2)Doamna director a Bibliotecii Municipale „Mihail Ralea” Huși, Alina Tudose
3)Unul dintre sponsorii acțiunii
4)Maria Orzan, membră Interact Huși
5)Bobârnat Tudor, membru Interact Huși

Comments

comments