OMNIA

NOU in Husi ! Ai probleme cu ochii ? OFTASCAN – solutia pentru problema ta ! Cel mai nou si modern cabinet oftalmologic din Husi.

ianuarie 29th, 2020 | de Husi Pe Surse
NOU in Husi ! Ai probleme cu ochii ? OFTASCAN – solutia pentru problema ta ! Cel mai nou si modern cabinet oftalmologic din Husi.
Local

NOU in Husi ! Ai probleme cu ochii ? OFTOSCAN – solutia pentru problema ta ! – APASA AICI !!!

Cabinetul medical oftalmologic OFTA SCAN CONSULT s-a deschis la initiativa Dr. Marina CIDU, medic specialist oftalmolog, absolvent al Facultatii de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Framacie „Grigore T. Popa” Iasi, iar in perioada 2013-2017 a efectuat stagiul de rezidentiat –specalizarea oftalmologie la Spitalul Clinic Judetean de Urgente „Sf. Spiridon” Iasi.

 

Ideea acestui cabinet s-a nascut din dorința de a oferi consultatii oftalmologice de calitate pentru pacienti din toate categoriile de varsta (copii, tineri, adulti, persoane in varsta) din Husi si localitatile arondate, intr-un mod profesionist, cu aparatura moderna si performanta de origine japoneza (Nidek), unice in judetul Vaslui, calitatea nipona fiind recunoscuta la nivel mondial.

 

Asadar cabinetul medical oftalmologic  OFTA SCAN doreste sa vina in intampinarea pacientilor sai oferind servicii medicale complete.

 

 

Oftalmoscopie directa cu ajutorul oftalmoscopului HEINE

– efectuata la nou-nascuti pentru a exclude posibilele afectiuni oftalmologice congenitale.

 

Screening vizual

-efectuat la copii cu varste cuprinse intre 6 luni si 3 ani cu ajutorul AUTOREFRACTOMETRULUI PEDIATRIC  (HandyRef Nidek) ce permite o masurare rapida si prietenoasa a dioptriilor.

 

 

 

Determinare automata a dioptriilor ce inlocuieste stabilirea acestora prin metodele conventionale

-efectuata la copiii mari si adulti cu ajutorul FOROPTERULUI AUTOMAT NIDEK, ce asigura o examinare rapida ,precisa si confortabila.

 

Diagnostic si tratamente

-screening glaucom. Glaucomul poate fi depistat in faza incipienta printr-un screening riguros, ceea ce presupune evaluarea capacitatii vizuale, masurarea presiunii intraoculare cu aplanotometrul Goldmann – gold standard, examinarea fundului de ochi, a unghiului camerular (gonioscopie).

-screening cataracta prin examen biomicroscopic al polului anterior

-retinopatie diabetica, DMLV si alte afectiuni retiniene  prin examinarea fundului de ochi

-extractie corpi straini corneeni

-alte afectiuni oculare

 

 

’’Cabinetul medical oftalmologic  OFTASCAN plaseaza in centul actiunilor sale pacientul. Mentinerea starii sale de sanatate este valoarea de baza a profesiei de medic. Oferim servicii medicale de calitate si construim in acelasi timp relatii durabile cu toti pacientii nostri, ceea ce ne ajuta sa-i cunoastem, sa le stim istoricul medical, reusind astfel sa intervenim prompt in momentul in care situatia o impune.

Cea mai mare satisfactie profesionala pentru un medic este ‚ diagnosticarea prompta si tratarea eficienta a afectiunilor pacientilor sai, de aceea principalul  obiectiv este de a asigura un serviciu medical la cele mai inalte standarde, in beneficiul pacientului.” – a declarat Dr. Marina CIDU

 

Locatia cabinet: Str. Alexandru Giugaru, nr.17, bl.7, sc.B, Parter (intre Judecatoria Husi si depozit Cidu, vizavi de fosta casa Lorent)

0771 410 410

0335 410 410
Luni – Vineri: 09.00 – 17. 00
Sâmbătă: 09.00 – 13.00
Duminică : Închis

 

Comments

comments