OMNIA csm husi tenis

Pajura Husi pe locul patru la Turneul WinterCup Vaslui

februarie 1st, 2016 | de Husi pe surse
Pajura Husi pe locul patru la Turneul WinterCup Vaslui
Sport

Duminică, 31 ianuarie, s-a desfasurat Turneul WinterCup Vaslui by ConceptChampion.ro, editia a V-a 2016. Meciurile au inceput la ora 9:00, la Sala Sporturilor Vaslui.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Ca inviati speciali au fost Razvan Burleanu- presedintele Federaţiei Romane de Fotbal, Radu Visan- secretarul general al Federatiei Romane de Fotbal si Ciprian Paraschiv- managerul de dezvoltare a Federaţiei Romane de Fotbal.

Pajura Husi a reprezentat cu mandrie orasul nostru, clasandu-se pe locul 4 din 37. In cadrul competitiei au mai fost patru echipe: doua din Iasi, una din Bacau si una de la Roman.
In prima faza, s-au format 6 grupe a cate 3 echipe, iar in faza optimilor au fost 4 grupe a cate 3 echipe. In cele din urma, s-au calificat primele doua. In faza sferturilor, s-au duelat primele doua locuri si ulterior, s-au jucat semifinalele.

Pajura Husi a ajuns sa joace in semifinala cu Unistil Vaslui, insa au fost invinsi cu 1-0. In finala mica, echipa de fotbalisti huseni a jucat cu Inter Traian, fiind invinsi cu 5-2.
Dupa o lupta stransa, in care fotbalistii nostri si-au aratat pasiunea si talentul pentru acest sport, au ajuns sa ocupe un loc greu de obtinut in cadrul Turneului WinterCup Vaslui 2016.

Comments

comments