OMNIA csm husi tenis

Patru copii din Huşi luaţi de Protecţia Copilului pe fondul neglijării parentale!

februarie 24th, 2016 | de Husi pe surse
Patru copii din Huşi luaţi de Protecţia Copilului pe fondul neglijării parentale!
Local

Marți, 23 februarie, în urma semnalării de către poliția municipiului Huși și ale autorităților locale, patru copii între 2 și 9 ani au fost luați dintr-o familie din Huși, cu executorul judecătoresc și jandarmii. Reprezentanții Direcției Generale de Asistentă Socială și Protecția Copilului au fost sesizați că minorii sunt infometați și neglijați de către părinți.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

”In urma evaluării inițiale s-a constatat o situație de risc major pe fondul neglijării parentale manifestată prin nesupraveghere pe timp de zi, alimentație inadecvată, gestionarea defectuoasă a veniturilor și a conflictelor frecvențe dintre părinti”, a declarat Ela Popa reprezentant DGASPC Vaslui.

În prezent copiii sunt securizați și beneficiază de măsură de protecție specială, respectiv plasament în regim de urgență.

În urmă cu o luna, reprezentanții DGASPC au intervenit într-un alt caz asemănător, pentru a lua cinci copii pe care ulterior, i-au dat în grija statului. Aceștia au fost securizați cu plasament în regim de urgență, în urma unei Ordonanțe presidentiale emisă de Tribunalul Vaslui, cu privire la separarea lor de mediul familial.

Comments

comments