OMNIA csm husi tenis

Patru terenuri din zona Dric 2 vor fi scoase la licitație de către Primăria Municipiului Huși

martie 4th, 2016 | de H PS
Patru terenuri din zona Dric 2 vor fi scoase la licitație de către Primăria Municipiului Huși
Local

Patru loturi de 300 de metri pătrați fiecare localizate în zona Dric 2 vor fi scoase la licitație de către reprezentanții Primăriei Municipiului Huși. Această hotărâre a  fost luată la ședința din data de 29 februarie în urma votului favorabil dat de consilierii locali.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

 Licitația va avea loc la sediul Primăriei Huși pe 21 aprilie, ora 11. Taxa de participare este de 200 lei/ lot iar durata de concesiune este de 49 de ani. Ofertele se pot depune începând cu 1 aprilie, ora 9 și sfârșind la data de 20 aprilie, ora 12.

 Contractul de concesiune va fi încheiat în termen de 30 de zile calendaristice de la data licitaţiei. În cazul în care ofertantul declarat câştigător refuză încheierea contractului, concesionarea va fi anulată, reluându-se procedura de licitaţie publică. ” – Reprezentantii Primariei Municipiului Husi.

Aceste loturi de teren scoase la licitatie au fost concesionate anterior pentru 4 huseni care fie nu s-au prezentat să semneze contractele în termenele prevăzute, fie au renunţat.

Comments

comments