OMNIA csm husi tenis

Peste 41.000 persoane au trecut Vama Albiţa de la inceputul anului

ianuarie 6th, 2016 | de Husi pe surse
Peste 41.000 persoane au trecut Vama Albiţa de la inceputul anului
Local

În perioada 01-06 ianuarie 2016, frontiera cu R. Moldova a fost tranzitată de aproximativ 95.600 de persoane şi peste 24.000 mijloace de transport. Dintre acestea, aproximativ 60.600 treceri au fost pe sensul de intrare în ţară. Comparativ cu 71.900 treceri persoane înrgistrate în aceeaşi perioadă a anului trecut, se constată o creştere de 32%.
Cel mai tranzitat a fost Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa , astfel, prin acest punct de trecere a frontierei au trecut graniţa, în perioada 01-06 ianuarie 2016, peste 40.900 persoane.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Cele mai mari valori de trafic, într-un timp scurt, au fost înregistrate în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, pe sensul de intare în România însă, în urma gestionării situaţiei prin dispunerea unor măsuri imediate de fluidizare, media timpilor de asteptare la frontieră s-a încadrat în valorile normale pentru această perioadă.

La frontiera cu R. Moldova se înregistrează creşteri ale traficului, în special pe sensul de intrare în ţară, ce sunt cauzate de numărul mare de persoane care vin să petreacă în România sărbătorile de iarnă pe rit vechi, de cetăţeni din R. Moldova care se reîntorc la muncă în state ale U.E., dar şi de întoarcerea studenţilor din R. Moldova în marile centre universitare din ţara noastră.
În P.T.F. Albiţa, în anumite intervale de timp, media timpilor de aşteptare la intrarea în România a depăşit 60 minute, fiind suplimentat numărul arterelor de control pe sensul de intrare în ţară (de la 5 la 8) şi numărul poliţiştilor de frontieră care îşi desfăşurau activitatea la controlul documentelor (de la 10 la 16).

.

Comments

comments