OMNIA csm husi tenis

Peste 6 kg de piese de argint găsite ascunse intr-un autovehicul

septembrie 30th, 2015 | de Husi Pe Surse
Peste 6 kg de piese de argint găsite ascunse intr-un autovehicul
Local

Poliţişti de frontieră din P.T.F. Albiţa şi inspectori vamali au descoperit, ascunse într-un autovehicul, 22 de piese confecţionate dintr-un metal alb, presupus a fi argint, in greutate totală de 6 kg, ce urmau a fi scoase ilegal din tara de către un cetăţean moldovean.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

 

În ziua de 29 septembrie a.c., în jurul orei 22.30, la P.T.F. Albiţa-judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de ieşire din ţară, cetăţeanul din R. Moldova Adrian D., în vârstă de 32 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în R. Moldova.

Pentru valorificarea unei informaţii deţinute, lucrătorii noştri au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autovehiculului şi persoanei in cauza. Astfel, în interiorul unui dulap din lemn transportat in microbuz, au fost descoperite ascunse şi nedeclarate, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, 22 de piese confecţionate dintr-un metal alb (ceainic, fructieră, bombonieră, sfeşnic, platou, cupă, tavă, capac, linguriţe, furculiţe,), presupus a fi argint, cu o greutate totală de 6,26 kg.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale a cetăţeanului moldovean cu amendă în valoare de 3.000 lei şi indisponibilizării întregii cantităţi de bunuri în vederea expertizării pentru stabilirea autenticităţii şi valorii.

 

Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui:             

Inspector principal de poliţie MIRICĂ IRINA

tel. 0766 509 078;0757-053 852

Comments

comments