OMNIA csm husi tenis

Planul Generalului Oprea – UNPR

august 19th, 2015 | de Husi Pe Surse
Planul Generalului Oprea – UNPR
Politic

Gabriel Oprea vrea să atace 2016 cu tot arsenalul. Surse din UNPR au declarat pentru STIRIPESURSE.RO ca lunile urmatoare vor fi hotaratoare pentru deciziile Generalului.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

În funcție de cum vor fi executate ordinele, UNPR va alege să candideze cu PSD sau să candideze singură la alegerile locale din 2016.

Gabriel Oprea vrea să aibă până în luna decembrie candidați UNPR la alegerile locale în toată țara, care să fie gata să-și asume campania și să înceapă să-și facă imagine in comunitatile locale.

Tot până în luna decembrie, Oprea a dat ordin în partid să fie înființate în toate județele organizații UNPR până la nivel de comună, astfel încât partidul să fie prezent și în cel mai depărtat cătun, spun sursele citate.

În UNPR se lucrează la foc automat pe toate fronturile într-o cursă infernală pentru mărirea capacității de negociere a partidului dar si pentru varianta unei candidaturi independente in 2016.

În filialele județene fuziunea prin absorbție cu PPDD a adus partidului consilieri locali si judeteni foarte valorosi. In acest context, UNPR a capatat mai multa forta de negociere cu PSD pentru majoritatile din CJ-uri si din municipii, in special, au declarat surse din UNPR pentru STIRIPESURSE.RO. Prin aceasta fuziunea, UNPR va avea organizatii pana la nivel comunal.

În paralel, in UNPR se fac calcule legate de numarul parlamentarilor de pe o lista comuna cu PSD.

Până la iarnă UNPR va avea un program de guvernare. De la centru s-au cerut propuneri din teritoriu si in toamna va fi elaborat un program politic de guvernare, axat pe proiecte precum taxarea marilor averi, votul la 16 ani, primul job, au declarat surse din UNPR pentru STIRIPESURSE.RO.

UNPR nici nu isi face probleme ca nu va ramane la guvernare indiferent ce se intampla cu actualul Guvern, mai spun sursele citate.

Va continua racolarea de parlamentari si de alesi locali si trebuie atins targetul de 1 milion de membri.

Sursa stiripesurse.ro

Comments

comments