OMNIA csm husi tenis

Poetul Mihai Eminescu omagiat de ziua lui la Biblioteca Municipala „Mihai Ralea” | GALERIE FOTO

ianuarie 15th, 2016 | de Husi pe surse
Poetul Mihai Eminescu omagiat de ziua lui la Biblioteca Municipala „Mihai Ralea” | GALERIE FOTO
Local

„Bobocii” Scolii Gimnaziale Mr.1 „Mihail Sadoveanu” au sarbatorit astazi 166 ani de la moartea marelui poet Mihai Eminescu.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Colectivul clasei a V-a, coordonat de doamna profesor Turbatu Dana, a organizat o activitate la Biblioteca Municipala „Mihai Ralea”.

Activitatea a inceput printr-o prezentare tip PPT, cu titlul „Suflet de crin”. A urmat o recitare de poezii din opera marelui scriitor, interpretare a unor melodii pe versiunile lui Mihai Eminescu, moment lirerar „Cartea cu surprize” si pe final, elevii au primit diplome de participare.

Alaturi de doamna profesor Dana Turbatu, a fost si bibliotecara Alina Pricop care a sustinut activitatea micilor elevi.

„Am dorit sa organizam o activitate pentru ca ziua de 15 ianuarie nu putea trece neobservata, mai ales ca aceasta zi coincide cu ziua culturala romaneasca. Prin aceasta activitate extraşcolara am dorit sa mobilizez elevii si sa ii fac sa citească cu mare drag din poezia eminesciană. Indrum toti elevii sa citească din opera lui Eminescu si sa continue sa promoveze cultura romaneasca. Pe această cale, sper să îi motivez și pe cei mai mici să lectureze cât mai mult din operele românești.” a declarat profesor de limba și literatura romană, Dana Turbatu

GALERIE FOTO:

Comments

comments