OMNIA csm husi tenis

Poți să-ți asiguri iubirea la final de lună – sfaturi pentru Sâmbăta Vrăjitoarelor

mai 3rd, 2021 | de husipesurse
Poți să-ți asiguri iubirea la final de lună – sfaturi pentru Sâmbăta Vrăjitoarelor
Lifestyle

De-a lungul anului există perioade în care suntem mai mult sau mai puțin predispuși să ne găsim iubirea! Calendarul lunar joacă un rol important în intensitatea trăirilor noastre, însă un moment culminant apare într-o noapte magică, Noaptea Valpurgiei.

 

Totuși, ca să beneficiezi la maxim de acest moment trebuie să ai în vedere anumite lucruri. Trebuie să știi ce și cum să sărbătorești, iar experții spirituali de la Astro TV au pregătit sfaturile perfecte pentru tine.

Noaptea Valpurgiei: când și de ce o celebrăm?

Cunoscută și ca “Sâmbăta Vrăjitoarelor”, este un moment magic care își are rădăcinile în secolul 8 atunci când sfânta Walpurga a fost canonizată.

Legenda spune că în noaptea de 30 aprilie demonii și vrăjitoarele se dezlănțuiesc pentru câteva ore, motiv pentru care oamenii se adună în grupuri mari și aprind focuri mari pentru a se proteja de spiritele rele.

În trecut, oamenii o sărbătoreau și pentru că marca sfârșitul anului administrativ, deci devenea un fel de Revelion de primăvară. Gândește-te la cum petreci tu sfârșitul de an și deja ai înțeles atmosfera.

Sâmbăta Vrăjitoarelor și ritualurile ei

Tradițiile au tot fost asimilate timp de secole bune. La început doar aprinderea focurilor pentru protecția animalelor și a comunității era de ajuns, însă cu timpul, oamenii au făcut din acest moment un motiv de sărbătoare.

Astăzi, în Finlanda, Suedia sau Germania, de Noaptea Valpurgiei se organizează adevărate festivaluri! Oamenii se strâng laolaltă, merg prin orașe, cântă și se distrează. Studenții fac se strâng în marile centre universitare și fac petreceri.

Micul dejun din 30 aprilie conține neaparat șampanie și căpșuni în unele țări, iar pe parcursul zilei se organizează grătare în parcuri și se consumă mult alcool.

De ce să îți găsești iubirea de Noaptea Valpurgiei?

Seara de 30 aprilie este una magică și din mai multe puncte de vedere este perfectă pentru cei ce își caută iubirea.

În trecut, se spunea că această noapte este destinată împerecherii. Există surse care povestesc despre adevărate dezmățuri care se petreceau în Noaptea Valpurgiei, cauzate și de consumul excesiv de alcool.

Această practică de a-ți căuta un partener s-a păstrat mai mult sau mai puțin și în zilele noastre, dacă trăiești într-o comunitate care sărbătorește acest eveniment. De Sâmbăta Vrăjitoarelor, oamenii joacă anumite jocuri care facilitează contactul mai apropiat cu persoane de sex opus, iar alcoolul este un factor decisiv în crearea relațiilor intime.

Este o sărbătoare a comunității, deci poți interacționa cu mai multă lume decât de obicei, deci mai multe șanse să găsești persoana potrivită.

Concluzie

Noaptea Valpurgiei este un moment magic, de care trebuie să profiți, dacă ești în căutarea unui partener.

Dacă vrei să beneficiezi de toate avantajele acestui moment, intră acum într-o discuție privată cu un consultant Astro TV, pentru a afla cum să exploatezi la maxim ocazia.