OMNIA csm husi tenis

Practica periculoasa in cimitire ! Din cauza lumanarilor aprinse si lasate , vegetatia uscata ia foc si poate provoca o tragedie !

septembrie 21st, 2015 | de Husi Pe Surse
Practica periculoasa in cimitire ! Din cauza lumanarilor aprinse si lasate , vegetatia uscata ia foc si poate provoca o tragedie !
Local

IMPRUDENTI …Ieri, vegetatia uscatã din cimitirul “Sfântul Toma” a luat foc, cel mai probabil, de la o lumânare aprinsã si lãsatã la unul dintre morminte. Angajatii cimitirului au intervenit prompt, reusind sã stingã vâlvãtaia, fãrã sã mai cearã ajutorul pompierilor. “Nu e prima datã când iau foc mormintele, din cauzã cã oamenii aprind lumânãri, apoi le lasã si pleacã”, spun angajatii cimitirului.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

O lumânare lãsatã aprinsã la unul dintre mormintele din cimitirul “Sfântul Toma” a provocat ieri o vâlvãtaie care a cuprins vegetatia uscatã din zonã. Exista riscul ca focul sã se extindã, dacã angajatii cimitirului nu ar fi intervenit repede, aducând apã cu gãleata. Acestia au spus cã nu este prima datã când iau foc mormintele din cimitir, dupã ce rudele îndoliate vin si aprind lumânãri, pe care nu le sting atunci când pleacã, dar nici nu le aseazã în recipiente de tablã, care sã împiedice propagarea flãcãrii.

“Sã se asigure cã lumânãrile aprinse nu riscã sã producã un incendiu”

“Nu e prima datã când se întâmplã! Vin, aprind lumânãri, iar în urma lor, ia foc. Au fost cruci de lemn care au ars, pentru cã apropiatii au lãsat lumânarea chiar la baza ei. Iarba acum e uscatã si e de ajuns o scânteie, ca sã se aprindã. Sunt si lemne uscate peste tot, în jur. Am mai avut un incendiu acum câteva luni, când ne-a ars un gard de scândurã, tot de la un foc lãsat nesupravegheat. De aceea îi rugãm pe oamenii care vin la morminte, sã se asigure cã lumânãrile aprinse nu riscã sã producã un incendiu, dacã sunt lãsate nesupravegheate”, au spus reprezentatii cimitirului “Sfântul Toma”.

Husi-foc-morminte-2

Sursa vrn.ro

Comments

comments