OMNIA

Pregatiri intense la A.S. Husana

ianuarie 23rd, 2018 | de Husi Pe Surse
Pregatiri intense la A.S. Husana
Local

Sâmbătă, 20 ianuarie, echipa de fotbal Hușana Huși a început pregătirile pentru returul campionatului Ligii 4 Vaslui, susținând un prim antrenament pe stadionul municipal din oraș.

 

Organizat pe proaspăta zăpadă depusă pe gazon, jucătorii s-au întrebuințat serios la prima sesiune de pregatire. De fapt, accentul pus pe forță și pe  latura fizică va fi și principală caracteristică a perioadei.

Cu gândul la performanța sportivă, antrenorul Hușanei, Cătălin Nicolau, s-a declarat mulțumit de lotul de jucători, acesta fiind în mare măsură același.
„Pentru perioada următoare, avem în vedere disputarea de meciuri de pregătire cu echipe din Liga 3,  cu liderul seriei, Aerostar Bacău, și CSM Focșani, iar cu alte echipe fiind încă  discuții, factorul meteorologic având un rol important în planificarea și jucarea partidelor în această perioadă. De asemenea,  în intervalul 3-11 februarie, se are în vedere organizarea unui cantonament într-o locație imprecisă încă.”- au declarat reprezentatii A.S. Husana
20180120_174254 - Copy 20180120_173730 - Copy

Comments

comments