OMNIA csm husi tenis

UPDATE: Preselectii „Miss Craciuniţa Huşi 2015” la Biblioteca Municipala „Mihai Ralea”

decembrie 1st, 2015 | de Husi pe surse
UPDATE: Preselectii „Miss Craciuniţa Huşi 2015” la Biblioteca Municipala „Mihai Ralea”
Local

 

 

Primăria Municipiului Huşi organizează, pe 17 decembrie, spectacolul “Miss Crăciuniţa”, la Sala de Spectacole. Acest proiect vizeaza promovarea si sustinerea tinerilor talente din orasul Husi.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Acest spectacol de divertisment este organizat cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă  si dedicat  tuturor locuitorilor municipiului Huşi. Eveniment ce face parte din Proiectul de Promovare şi Susţinere a Tinerelor Talente şi în care vor evolua tinere talente din ţară, dar şi din Huşi.
Preselecţiile pentru concurente vor avea loc în data de 05 decembrie 2015 la Biblioteca Municipală „Mihai Ralea” din Huşi între orele 17.00 şi 20.00. Concurentele trebuie să aibă vârsta între 15 şi 20 de ani. De asemenea in acelasi intervar orar se vor face preselectii pentru momentele artistice, fiind invitati toti tinerii talentati ai orasului.

Biletele la spectacol, în valoare de 10 lei, se pot procura începând cu 1 decembrie, de la domnul Budeanu (), de la Biblioteca Municipala “Mihai Ralea”, sau chiar in ziua spectacolului de la intrare.

Printre invitati se numara trupa de pop-rock Got-X, Paula Ilie şi actorul Daniel Budeanu.

Comments

comments