OMNIA csm husi tenis

Prețurile și tarifele la serviciile publice de alimentare cu apă potabilă și de canalizare pe care le plătesc hușenii în 2016!

februarie 3rd, 2016 | de Husi pe surse
Prețurile și tarifele la serviciile publice de alimentare cu apă potabilă și de canalizare pe care le plătesc hușenii în 2016!
Economie

In urma sedintei de Consiliu Local din data de 28 ianuarie 2016, alesii locali au votat proiectul de hotarare privind aprobarea preturilor si tarifelor la serviciile publice de alimentare cu apa potabila si de canalizare- epurare ape uzate, practicate incepand cu 01.01.2016, de catre SC. AQUAVAS. S.A. Vaslui , sucursala Husi.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Astfel pretul pentru huseni la un metru cub de apa potabila este de 4,16 lei (cu TVA), iar cel de canalizare-epurare ape uzate de 2,26 lei (cu TVA). Pentru restul de utilizatori metru cub de apa potabila este 3,82 lei (fara TVA) si 1,88 lei(fara TVA) pentru canalizare-epurare ape uzate.

Pretul la apa potabila pentru populatie contine T.V.A. in cota de 9%, tariful de canalizare-epurare pentru populatie contine T.V.A. de 20%, iar pentru restul de utilizatori nu contine T.V.A.

Preturile si tarifele mentionate mai sus, sunt in conformitate cu aplicarea Codului Fiscal  si prevederilor Ordinului Presedintelui A.N.R.S.C.

Vezi calitatea apei -> BULETIN DE ANALIZA

 

Comments

comments