OMNIA csm husi tenis

Primăria Huși scoate la licitație terenuri pentru garaje

aprilie 19th, 2017 | de Huși pe Surse
Primăria Huși scoate la licitație terenuri pentru garaje
Consiliul Local Husi

Consiliul Local Huși a votat un proiect de hotărâre ce presupunea scoaterea la licitație a unor loturi de teren unde se pot construi garaje. Primăria Huși a scos la licitație loturi în 9 locuri din municipiul Huși, fiind mai exact 32 de loturi (vezi mai jos).

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Licitația va avea loc pe parcursul a două zile, datorită numărului mare de terenuri scoase la licitație, după cum urmează:

-11 mai 2017, ora 10:00 pentru loturile de teren din str. Școlii nr.14 – în spatele blocului 27, str. Școlii nr. 8 – în spatele blocului 29, Aleea Stadionului – în spatele blocului 25, strada I.A. Angheluș (bl. IAS. 2).

-12 mai 2017, ora 10:00 pentru loturile de teren din Aleea Stadionului – în spatele bl. 25, Strada A.I. Cuza (lângă Sala de Sport), strada A.I. Cuza (în bl.I.10), strada Schit (vis-a-vis de bl. H3), strada Crizantemelor (în spatele Restaurantului Podgoriile Hușului).

În cazul în care la prima licitație nu se depun cel puțin 2 oferte, se va proceda la organizarea unei noi licitații, peste 14 zile, urmând ca, de această dată să se facă adjudecarea indiferent de numărul de oferte depuse.

Prețul de pornire la licitație este de 0.95 lei/mp/lună în zona A și 0.85 lei/mp/lună în zona B. Taxa de participare la licitație este de 200 lei/participant/lot.

lot1 lot2

Comments

comments