OMNIA csm husi tenis

Proces amânat cu o lună în cazul poliţistului de frontieră huşean Andrei Andrunache.

noiembrie 18th, 2015 | de Husi pe surse
Proces amânat cu o lună în cazul poliţistului de frontieră huşean Andrei Andrunache.
Local

Magistraţii ieşeni au dat termen 14 decembrie pentru judecarea apelului făcut de poliţistul Andrei Andrunache, firma de asigurări şi victima accidentului comis de cel în cauză. Bărbatul, condamnat de Judecătoria Huşi la un an, cinci luni şi zece zile de închisoare, cu executare, pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, rămâne sub control judiciar.

Magistraţii Curţii de Apel Iaşi au amânat pentru 14 decembrie judecarea apelului făcut de toate părţile împlicate în dosarul în care poliţistul de frontieră huşean Andrei Andrunache este acuzat de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.
”Acordă termen la data de 14.12.2015 pentru a se lua cunoştinţă de motivele de apel ale părţii civile apelante (Călin Turcu, victima accidentului produs de poliţist – n.r.)”, se arată pe site-ul instanţei.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Amintim că, la începutul acestui an, Andrei Andrunache a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia a rănit grav un băiat de 13 ani, din Huşi, după care a fugit de la locul faptei. Individul conducea pe Calea Basarabiei din Huşi un BMW înmatriculat în Bulgaria. Din cauza vitezei excesive, a scăpat maşina de sub control şi a accidentat grav puştiul care se afla pe trotuar, a distrus două garduri şi s-a înfipt în zidul unei case. La scurt timp, Andrei Andrunache a fugit de la locul accidentului. Băiatul a fost dus cu un elicopter SMURD la Spitalul de Copii “Sf. Maria” din Iaşi, unde medicii l-au diagnosticat cu “contuzie abdominală, contuzie pulmonară, traumatism cranio-cerebral, fracturi multiple la nivelul membrelor inferioare bilateral, fracturi care necesită intervenţie chirurgicală cu osteosinteză (reasamblarea fragmentelor osoase)”.
La o jumătate de oră după producerea accidentului, la faţa locului îşi făcuse apariţia soţia poliţistului de frontieră, care a încercat să inducă în eroare autorităţile, susţinând că ea se afla la volan. Contrazisă de martori, femeia şi-a retras declaraţiile. Poliţistul de frontieră Andrei Andrunache s-a predat Poliţiei abia după 20 de ore.

Sursa: obiectivvaslui.ro

Comments

comments