OMNIA csm husi tenis

Proiecte importante in comuna Lunca Banului!

aprilie 9th, 2019 | de Husi Pe Surse
Proiecte importante in comuna Lunca Banului!
Local

Comuna Lunca Banului se modernizeaza  – TREI PROIECTE IMPORTANTE– o serie de proiecte importante iau nastere , fie ca sunt deja contractate sau sunt in faza de licitatie , astfel , locuitorii comunei Lunca Banului vor avea motive de bucurie in ceea ce priveste masuriel intreprinse pentru dezvoltarea comunei.

Primarul , Tofan Danut , da asigurari in ceea ce priveste modernizarea la nivel de comuna , precum si o serie de investitii majore in educatie (infrastructura) .

tofan-danut-primar-jorasti-galati

“Cunosc foarte bine problemele comunei si iata dupa o munca de echipa continuam sa realizam proiecte importante pentru comuna noastra .

Am reusit sa obtin finantare pentru o serie de proiecte, proiecte ce vor contribui in mod decisiv la dezvoltarea comunei Lunca banului .Nu as fi putut reusi acest lucru fara , bineinteles , contributia tuturor locuitorilor comunei , a institutiilor publice si bineinteles a partidului de guvernamant PSD .

Multumesc indeosebi deputatului Aurel Caciula , un parlamentar de-al locului , un om cinstit , implicat care  mi-a demonstrat ca este alaturi de comuna noastra !” – a declarat pentru HUSIPESURSE – Tofan Danut – primar PSD comuna Lunca banului.”

cover-aurel-caciula

Mai jos prezentam cateva dintre proiectele ce deja au finantare si urmeaza ca intr-un termen de cel tarziu 2-3 ani sa fie finalizate:

„Reabilitare dispensar uman in sat Lunca Banului,

Obiectivul contractului il constituie alocarea unei finantari din bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fonduri Europene, in suma totala de 804.428,00 pentru realizarea obiectivului de investitii „Reabilitare dispensar uman in sat Lunca Banului, comuna Lunca Banului, judetul Vaslui” in baza ordinului viceprim-ministrului, ministrului dezvoltariii regionale, administratiei publice si fonduri europene nr. 3681/2017 privind aprobarea listei obiectivelor de investitie si sumele alocate acestora pentru finantarea Programului national de dezvoltare locala, pentru judetul Vaslui, in perioada  2017-2020, cu modificarile ulterioare.

Valoarea totala a investitiei este de 861.161,00 lei.

Cheltuielile aferente contributiei de la bugetul de stat sunt cele prevazute de O.U.G. nr. 28/2013, aprobat prin legea nr. 89/2015 si in Normele Metodologice.

„Infiintare si dotare gradinita ,

Obiectivul contractului il constituie alocarea unei finantari din bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fonduri Europene, in suma totala de  1.253457,00 lei  pentru realizarea obiectivului de investitii „Infiintare si dotare gradinita , comuna Lunca Banului, judetul Vaslui” in baza ordinului viceprim-ministrului, ministrului dezvoltariii regionale, administratiei publice si fonduri europene nr. 3681/2017 privind aprobarea listei obiectivelor de investitie si sumele alocate acestora pentru finantarea Programului national de dezvoltare locala, pentru judetul Vaslui, in perioada  2017-2020, cu modificarile ulterioare.

Valoarea totala a investitiei este de 1.333.897,00 lei.

Cheltuielile aferente contributiei de la bugetul de stat sunt cele prevazute de O.U.G. nr. 28/2013, aprobat prin legea nr. 89/2015 si in Normele Metodologice.

 

 

 

Modernizare drum comunal

Obiectivul contractului il constituie alocarea unei finantari din bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fonduri Europene, in suma totala de  6.261.417.00 lei  pentru realizarea obiectivului de investitii „Modernizare drum comunal DC40 din DN24 A, DC40 localitatea Broscosesti, strazile nr. 1, 2b,3, 6 si DE502 din localitatea Otetoaia   , comuna Lunca Banului, judetul Vaslui” in baza ordinului viceprim-ministrului, ministrului dezvoltariii regionale, administratiei publice si fonduri europene nr. 3681/2017 privind aprobarea listei obiectivelor de investitie si sumele alocate acestora pentru finantarea Programului national de dezvoltare locala, pentru judetul Vaslui, in perioada  2017-2020, cu modificarile ulterioare.

Valoarea totala a investitiei este de 6.557.270.00 lei.

IMG-20190404-WA0015

 

Comments

comments