OMNIA csm husi tenis

Proiectul educațional „Clubul de lectură” desfășurat la Biblioteca Municipală „Mihai Ralea” Huși

februarie 27th, 2016 | de Husi pe surse
Proiectul educațional „Clubul de lectură” desfășurat la Biblioteca Municipală „Mihai Ralea” Huși
Educatie

Se observă, în ultima vreme, faptul că, încet, încet, oamenii se îndepărtează de lumea cărților, iar televizorul, calculatorul și internetul au devenit cele mai importante surse de informație. Și atunci se naște întrebarea:”mai este cartea o făgăduință, o bucurie, o călătorie prin suflete, gânduri și frumuseți?”-așa cum avea să afirme scriitorul Tudor Arghezi.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Proiectul educațional”Clubul de lectură” este o încercare de a repune în drepturi cartea și biblioteca, de a contribui la redescoperirea lecturii. Acest proiect se derulează în perioada februarie-iunie 2016 , în parteneriat cu Biblioteca Școlii și Biblioteca Municipală”Mihai Ralea” Huși și are drept scop stimularea interesului pentru lectură în rândul elevilor de gimnaziu .

„Am încercat să realizăm , în acest sens, împreună cu elevii claselor a V-a C, a V- a D și a VI-a D , de la Școala Gimnazială”Mihail Sadoveanu” din Huși, o serie de activități care să stimuleze interesul pentru lectură.” doamna prof. Diana Turbatu-organizator

În cadrul proiectului educațional”Clubul de lectură” se  desfășoară următoarele activități:”Cartea-comoară pentru suflet” , activitate desfășurată vineri 26 februarie, elevii primind chestionare la care aceștia au răspuns sincer și cu mult interes,”Mărțișorul în Moldova” ,”Eroul preferat al cărților citite,”Din suflet dăruim” .”

„Proiectul se va încheia cu realizarea unei”mese rotunde” unde vom”trage linie” și vom vedea rezultate pozitive. Intenționăm, de asemenea, să extindem acest proiect la nivel județean deoarece am observat că mulți elevi participă cu interes la astfel de activități. De altfel, impactul proiectului este atragerea unui număr cât mai mare de cititori.” a mai adăugat Prof. limba și literatură română Diana Turbatu-Școala Gimnaziala”Mihail Sadoveanu” Huși12331223

Comments

comments